Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tribine Maksimira

Boysi neutralizirali Torcidu, Uefa zabilježila skandiranje 'za dom spremni'

Torcida Maksimir
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
02.12.2013.
u 08:45

Petorica predstavnika Uefe jučer su u Maksimiru mogla vidjeti dekor koji im se vjerojatno nije svidio. Na poznata skandiranja Mamiću te "za dom spremni" sigurno se neće oglušiti.

Trener Lokomotive, a po nekima i budući trener Dinama, Tomislav Ivković bio je zadovoljan derbijem.

– Kalinić je "izvadio" Hajduk. Na kraju je Dinamo malo pao i dozvolio Hajduku da napravi nekakav čudni pritisak i zabije gol. Iako, kad je Soudani izašao, gol je nekako "visio" u zraku. Ali Dinamo je po šansama zaslužio pobjedu, imao je puno, puno prilika. Atmosfera je bila dobra, Boysi su pomogli da neutraliziraju Torcidu, Splićani nisu navijali kao prije, tako da je Hajduk ima daleko manju pomoć nego inače. Ali sve je bilo OK, pred lijepim dekorom, bez incidenta. 

Uefa će sve poslati pismeno

Promatrači Europske komisije, njih 20, te petorica predstavnika Uefe jučer su u Maksimiru mogli vidjeti dekor koji im se vjerojatno nije svidio. Na poznata skandiranja Mamiću te "za dom spremni" sigurno se neće oglušiti.

– Bili su, ali nisu mi rekli svoje dojmove – kaže direktor Dinama Tomislav Svetina te dodao:

– Oni se ionako očituju pismenim putem.

Na pitanje što misli kakvi su im dojmovi, samo je slegnuo ramenima. Jedino u svemu što je bilo dobro je da nikakvih drugih izgreda na stadionu nije bilo.

>> Navijači se nakon utakmice sukobili s policijom!

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
12:03 02.12.2013.

Da li nam možete napisati imena i prezimena tih 5 predstavnika Uefe, ili je to neka tajna?Jer, vjerovatno bez akreditacija nisu ni mogli na stadion.I kakve su to gluposti, molim Vas ljepo, o nekakvim promatračima europske komisije na nogometnoj utakmici.. Ma dajte se, ljudi moji uozbiljite.

ĆA
ćaćaća
11:45 02.12.2013.

ne moraju oni dolaziti u maksimir..javi njima to stevanović prije nego li utakmica završi..zato je i izabran od moćnika ...

XM
xmarKox
13:25 02.12.2013.

ne davno su u Parizu gorjeli automobili na ulicama (navijacKi neredi) a tu na nama treniraju strogocu! Mislim da su ipaK Krive nase politicunjare jer nista ne pooduzimaju i ne vele FIFI i UEFI. Usporedite nase navijanje sa bilo cijim a pogotovo srbsKim po pitanju vrijedjanja i sve ce biti jasno no mi nemamo ljude Koji nam lobiraju za sport! Ovom jovanovicu da Platini veli:'aha gle KaK su neuredni i ne obrijani jovanovic bi sutradan odmah izjavio da se mora dolazit svjeze obrijan na teKmu. ne Kuzi taj sport ni dobre ili lose strane istoga. Uglavnom da nasi politicari ne bane nase navijace dog u drugim zemljama prvo te traze doKaze i daju ti do znanja da su tu u obrani sporta svoje drzave. Gdje mi imamo taKvu osobu!!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije