Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak incident

Navijači se nakon utakmice sukobili s policijom!

Navijači se na Maksimirskoj sukobili s policijom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
01.12.2013.
u 17:49

Iako još uvijek nije poznato tko je započeo sukob, doznajemo kako je policija na kraju koristila i suzavac

Ipak nije sve moglo završiti bez incidenata nakon utakmice Dinama i Hajduka. Prema prvim informacijama, pri odlasku sa stadiona navijači su se sukobili s policijom. Sve se odvilo na križanju Maksimirske ulice i Svetica, a navodno su sukob inicirali BBB-i.

Prema pričama iz Maksimira, netko od njihovih pripadnika bacio je baklju među policiju, na što je ona reagirala suzavcem i pendrecima te uspjela rastjerati određenu grupu navijača: Kasnije im je stiglo i pojačanje pa su dio navijača i zadržali.

Sat vremena nakon utakmice u Maksimirskoj je jedna veća grupa navijača bila postrojena uza zid, a policija ih je legitimirala i pregledavala.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar grunf82
grunf82
18:27 01.12.2013.

lijepo je vidjeti da unatoč dugo-godišnjem rivalstvu i svemu što je u prošlosti bilo ne moguće izvedivo -(bbb i torcida na istoj tribini-rame uz rame i svako navija za "svoje") znam da je ovo borba protiv politike i lopova kojioji samo gledaju osobne interese,ali se isto tako nadam da će u budućnosti ovakve scene biti normalne,a ne TOP VIJEST!

GO
govermentenemy
18:17 01.12.2013.

sa policijom...neka im malo zabave,glavno je da su složni i da se ne sukobljavaju međusobno.

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
18:03 01.12.2013.

Gospodarima kaosa nije uspjelo spriječiti da se ujedine HRVATSKI navijački, nije im uspjelo spriječiti ujedinjenje svih Hrvata, pa su morali napraviti neki incident, makar nakon utakmice. Vjerojatno su pozvali milicijske batinaše koji razbijaju glave hrvatskim braniteljima u Vukovaru, da sada razbijaju glave hrvatskih navijača.... BRAT UZ BRATA - HRVAT UZ HRVATA, i ne može nam nitko ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije