Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRAMOTNA IGRA'

BBB Fan Club: Tražimo ostavku Zorana Mamića i ispriku igrača Dinama

Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
29.11.2014.
u 18:45

Nakon zadnje sramotne predstave Dinama u Europi tražimo neopozivu ostavku trenera Zorana Mamića, javnu ispriku igrača svim Dinamovim navijačima, a dosadašnjeg kapetana, Domagoja Antolića, tražimo skidanje kapetanske trake jer ju nije zaslužio nositi, navodi BBB Fan Club.

BBB Fan Club, navijačka skupina Dinama koju se povezuje sa Zdravkom Mamićem, objavila je oštro priopćenje nakon što su modri izgubili od Astre i ispali iz Europske lige.

Boysi traže smjenu trenera Zorana Mamića, javnu ispriku igrača te oduzimanje kapetanske trake Domagoju Antoliću.

"Na početku sezone najavljivao se novi pohod na prezimljavanje u Europi i nikad jači Dinamo… A dobili smo trenera koji to nije, preplaćene pi... od igrača koje se prešetavaju po terenu, niz novih sramotnih igara i poraza bez ispaljenoga metka od momčadi u nikad lakšoj i "prolaznijoj" skupini.

Iz utakmice u utakmicu pogubljeni trener i igrači sramote plavi dres i sveti klub za koji igraju, a nitko za to ne odgovara. Zadnjoj u nizu sramotnih igara svjedočili smo u četvrtak protiv Rumunjske Astre gdje su i trener i igrači još jednom demonstrirali antinogomet, nezalaganje na terenu i totalno trenersko neznanje na klupi. Od samog početka pružali smo klubu bezuvjetnu podršku uz jedini uvjet da se na terenu gine za plavi dres. No izgleda da su naša očekivanja bila prevelika.

Nakon zadnje sramotne predstave Dinama u Europi tražimo neopozivu ostavku trenera Zorana Mamića, javnu ispriku igrača svim Dinamovim navijačima, a dosadašnjeg kapetana, Domagoja Antolića, tražimo skidanje kapetanske trake jer ju nije zaslužio nositi. Tony Adams je jednom rekao: “Igraj za ime koje piše naprijed i ljudi će zapamtiti ime koje piše iza”. Gospodo draga, vaša imena nisu vrijedna da ih se pamti jer igrate za sebe, a ne za svoj klub!", stoji u priopćenju.

>> Mamić: Volio bih da se Šuker oglasio i rekao barem nešto

Komentara 24

TO
Tonny96
19:46 29.11.2014.

BBB-i opet trebaju doc na trening i skinut sveti dres Dinama svima koji ga ne zasluzuju,onima koji se ne trude.Eh kak se to nekad bilo.

MA
majstor1
19:01 29.11.2014.

E sad ste me i vi dobro nasmijali pa sto niko nema pametnija posla u ovoj drzavi od zmisljanja gluposti

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:30 29.11.2014.

Dajte ljudi,navijajte za svoje bezuvjetno ili se ostavite navijanja.Svaka baba nešto traži i zahtijeva.Malo bi bilo trenera kada bi ih ulica mijenjala prema raspoloženju.Čini mi se da navijačima danas klub znači malo ili nimalo.Neki drugi interesi ih vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije