Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN KORAK

Bayern želi 'vatrenog', već je poznato da je klub za njega spremio ponudu od 25 mil. €

Okupljanje nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.07.2022.
u 11:35

No, službenu ponudu Chelsea još nije poslao, niti je za sada poznato koliko su Stuttgartu spremni ponuditi za njega. Bayern je u ovom trenutku ispred Chelseaja jer je ponuda Bavaraca već spremna

Bayern želi u svoje redove dovesti hrvatskog nogometnog reprezentativca Bornu Sosu iz redova Stuttgarta, javlja dobro upućeni njemački Bild.

Trener bavarskog kluba Julian Nagelasmann cijeni hrvatskog reprezentativca te je upravi kluba predložio njegovo dovođenje. Za njega su pripremili ponudu između 20 i 25 milijuna eura.

No, Bayern nije jedini klub zainteresiran za Sosu, on je na meti Chelseaja. Naime, Chelsea je ostao bez lijevog beka kada je Marcos Alonso napustio klub i traže njegovu zamjenu. Trener Thomas Tuchel, rođeni Nijemac, prati zbivanja u Bundesligi, zbog čega mu je Sosa zapeo za oko.

No, službenu ponudu Chelsea još nije poslao, niti je za sada poznato koliko su Stuttgartu spremni ponuditi za njega. Bayern je u ovom trenutku ispred Chelseaja jer je ponuda Bavaraca već spremna

Borna Sosa je profesionalnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu koji ga je 2018. prodao Stuttgartu za 6 milijuna eura, a od pretprošle sezone se prometnuo u jednog od najboljih lijevih bekova njemačke Bundeslige.

Komentara 2

RE
RedTree
15:00 18.07.2022.

Pored Daviesa baš bi se naigrao, a da Bayern daje toliki novac za rezervnog igrača sumnjam. Bayernu sad kronično nedostaje pravi centarfor.

BU
Bubalamala
22:24 24.07.2022.

Stuttgart još nema službeni upit niti od Bayerna a niti od Engleza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije