Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE IZ LIVERPOOLA

Bayern napravio spektakl zbog Manea, ovakvu je čast dobio rijetko koji igrač

Bayern Munich presentation of new signing Sadio Mane
Andreas Gebert/REUTERS
23.06.2022.
u 09:51

Na Allianz Areni s vanjske je strane bilo ispisano prezime senegalskog pojačanja.

Dojučerašnji napadač Liverpoola Sadio Mane (30) u jučer potpisao trogodišnji ugovor sa Bayernom, a vrijednost transfera je 40 milijuna eura.

Mane je u Liverpoolu proveo šest godina (2016–2022), a iz kluba odlazi godinu dana prije isteka ugovora. Za redse je odigrao 269 utakmica i zabio je 120 golova. On je treće pojačanje Bayerna ovog ljeta, nakon što su ranije iz Ajaxa stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazrouai.  

- Vrlo sam sretan što sam napokon u Bayernu. Imali smo puno razgovora i od početka sam osjetio interes ovog velikog kluba. Zbog toga nije bilo dvojbe i ovo je pravo vrijeme za izazov. Želim puno postići s Bayernom - izjavio je Sadio Mane.

A nakon predstavljanja, Bayern je Maneu ukazao čast koju je dobio rijetko koji igrač. Naime, na Allianz Areni s vanjske je strane bilo ispisano prezime senegalskog pojačanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije