Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Baumjohann iz Bayerna prešao u Schalke

Alexander Baumjohann
Arhiva VL
03.01.2010.
u 14:35

Vezni nogometaš Alexander Baumjohann (22), sada već bivši suigrač Ivice Olića i Danijela Pranjića u Bayernu, novi je član Schalkea.

Baumjohann u Schalke stiže nakon što je samo pola sezone proveo u minhenskom klubu, a detalji ugovora, njegova duljina trajanja i financijski detalji, zasad nisu poznati.

Talentirani njemački veznjak ponikao je u Schalkeovom omladinskom pogonu, a iz Gelsenkirchena je otišao 2007. i proveo dvije godine u Borussiji iz Mönchengladbacha. U Bayern je stigao prošlog ljeta kao slobodan agent, ali nije se uspio nametnuti Louisu van Gaalu (nastupio u tek tri prvenstvene utakmice).

Nizozemski stručnjak tako je nastavio s politikom odbacivanja igrača na čije usluge ne računa do kraja sezone. Tako su već ranije Brazilac Breno i defenzivni veznjak Andreas Ottl posuđeni Nürnbergu, a Talijan Luca Toni Romi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije