Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I u loži Maksimir, gdje utakmice gledaju Dinamovi čelnici i gosti, sve je bilo plavo

Barišić: Kao u Bundesligi!

20.05.2007.
u 00:20

I loža Maksimir u subotu navečer bila je sva u plavom, Dinamovi čelnici odjenuli su, kao i navijači, prigodne majice za proslavu naslova. Učinili su to i neki od gostiju, novi ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić je majicu koja ga je dočekala na fotelji spremno navukao preko košulje.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković, nekad Dinamov igrač, a potom trener bijelih i plavih, bio je u odijelu, bez Dinamovih obilježja.

I Fiorentini pljeskao
 Bio je to pravi spektakl, kapa dolje BBB-u za upriličenu atmosferu. Takvo što može se doživjeti možda još samo u Španjolskoj. Dinamo je još jednom potvrdio da je bolji, a Hajduk me iznenadio pretjeranom opuštenošću  komentirao je Marković.

Svi u loži digli su se na noge kad je Eduardo postigao prvi gol. Hajdukov direktor Fredi Fiorentini potrčao je u predvorje pred TV ekran.
 Mislim da je bilo zaleđe  procijenio je.

Dinamov direktor Damir Vrbanović uzvratio je:
 Mislim da nije.

Kod drugog gola Vrba je skočio u zrak, a Fredi je uz kiseli osmijeh zapljeskao! Kod trećega Fiorentinija više nismo vidjeli.

Dinamov predsjednik Mirko Barišić odisao je ponosom:
 Jako sam zadovoljan, no ovo je tek naše prvo poluvrijeme. Veliki sam optimist uoči onog drugog, uoči našeg novog nastupa u Europi  smireno je zborio Barišić.

Božić u Europi
Plavi predsjednik ponudio je i svoja očekivanja:
 Strpljivo gradimo momčad i vjerujem da ćemo dočekati Božić u Europi.

I još jedna Barišićeva:
 Naša igra protiv Hajduka bila je na razini Bundeslige. I ne samo igra, kompletno ozračje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije