Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u društvu gasola

Barem ovaj trofej: Bogdanović u najboljoj petorci Eurobasketa!

Hrvatska košarkaši slavlje (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
22.09.2013.
u 22:51

U petorci s Bojanom još su Kleiza, Gasol, Dragič te Parker. Babo je po utakmici ubacivao 17.4 koša

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović izabran je u najbolju petorku upravo završenog Eurobasketa u Sloveniji. Hrvatski bek tako se našao u društvu Francuza Parkera, slovenskog igrača Gorana Dragiča, litavca Kleize te Španjolca Marca Gasola. Parker je proglašem MVP-jem prvenstva sa 19.7 koševa po utakmici, odnosno ukupno 197.

Bogdanović je na EP-u prosječno provodio 34.1 minutu u igri te zabija 17.4 koša, uz 4.1 skok i 0.9 asistencija. Njegov učinak nije prošao nezapaženo nigdje, pa tako ni u Španjolskoj u kojoj je još kao 16-godišnjak bio član Reala, ali se nije uspio dokazati.

"Bivši igrač Reala je pokazao da je postao vrhunski igrač. Obilježio je Eurobasket, zabijao iz svih pozicija, bio je uistinu svestran, a čak ga ni Rudy Fernandez nije mogao zaustaviti", piše Marca.

>> Hrvatska sjajna četvrta na EP-u, Repeša: Jako sam nezadovoljan!

>> Žorić: Tužan sam zbog poraza, no ovo mi je bio najljepši dio karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije