Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na udaru Uefe

Barcelonin Sergio Busquets optužen za rasizam (video)

sergio busquets marcelo
NPH/Pixsell
12.05.2011.
u 18:50

Barcelonin veznjak Sergio Busquets našao se na optuženičkoj klupi Uefe zbog navodnih rasističkih uvreda.

Busquets je uhvaćen kako bočnom igraču madridskog Reala Marcelu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka govori "mono" (majmun).

Uefa slučaj temelji na Marcelovu iskazu i na videosnimci njihova duela u kojoj se navodno čuje sporna riječ koju je izgovorio Busquets.

Saslušanje će biti u nedjelju, a odluka donesena već dan kasnije. Bude li kažnjen, Busquets bi mogao propustiti finale Lige prvaka u Londonu 28. svibnja.

Komentara 3

CP
copy paste
23:46 12.05.2011.

ne bih rekao da je to bilo nešto rasistički,jer to je baš ono klasični naziv za one koji te živciraju.konju,majumune,pederu itd.svi smo manje ili više nekog tako nazivali,a i nerjetko bili sami nazivani,tak da mislim da nije rasistički.ali definitivno mislim da je busquets teški folirant i glumac kojeg su kamere uhvatile mali milijun puta u njegovim teatralnostima i padovima.volim gledat barcelonu,al kad njega vidim odmah mi padne mrak na oči.

MA
Mamlaz
19:43 12.05.2011.

Gluposti! Sam ga je pital kolko grincajg u Madridu XD

MG
mgodek2
22:08 12.05.2011.

Zašto bi ta uvreda nužno morala biti rasistička? Zar bijelac bijelcu nikad ne kaže : \"Majmune!?\" Pri tome, naravno, ne opravdavam uvredu kao takvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije