Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na udaru Uefe
Povratak na članak

Barcelonin Sergio Busquets optužen za rasizam (video)

Barcelonin veznjak Sergio Busquets našao se na optuženičkoj klupi Uefe zbog navodnih rasističkih uvreda.

Komentari 3

CP
copy paste
23:46 12.05.2011.

ne bih rekao da je to bilo nešto rasistički,jer to je baš ono klasični naziv za one koji te živciraju.konju,majumune,pederu itd.svi smo manje ili više nekog tako nazivali,a i nerjetko bili sami nazivani,tak da mislim da nije rasistički.ali definitivno mislim da je busquets teški folirant i glumac kojeg su kamere uhvatile mali milijun puta u njegovim teatralnostima i padovima.volim gledat barcelonu,al kad njega vidim odmah mi padne mrak na oči.

VL
MA
Mamlaz
19:43 12.05.2011.

Gluposti! Sam ga je pital kolko grincajg u Madridu XD

VL
MG
mgodek2
22:08 12.05.2011.

Zašto bi ta uvreda nužno morala biti rasistička? Zar bijelac bijelcu nikad ne kaže : \"Majmune!?\" Pri tome, naravno, ne opravdavam uvredu kao takvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.