Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO EFEKTNO

Barcelona ostala u utrci s Realom, pogledajte fenomenalan pogodak za važnu pobjedu Katalonaca

REUTERS/Jon Nazca
13.04.2024.
u 23:17

S obzirom na to da je i Real identičnim rezultatom slavio na Mallorci, ništa se na ljestvici La Lige nije promijenilo pa Madriđani i dalje imaju osam bodova prednosti ispred Barcelone

Do vrijednih bodova u utrci s madridskim Realom ove je subote došla Barcelona. Katalonci su s minimalnih 0:1 pobijedili na gostovanju kod Cadiza u utakmici 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva. S obzirom na to da je i Real identičnim rezultatom slavio na Mallorci, ništa se na ljestvici La Lige nije promijenilo pa Madriđani i dalje imaju osam bodova prednosti ispred Barcelone.

No, za to je Barca ipak morala pobijediti Cadiz, momčad je to koja se trenutno bori za očuvanje prvoligaškog statusa za nadolazeću sezonu. Jedini pogodak na utakmici efektno je, škaricama zabio Joao Felix u 37. minuti dvoboja.

POGODAK FELIXA POGLEDAJTE OVDJE

Barca je ovom pobjedom iskoristila kiks trećeplasirane Girone koja je ranije danas s 3:1 poražena na gostovanju kod Atletica u Madridu. Barcelona sada ima pet bodova više od svojih katalonskih rivala, a velika će se borba do kraja sezone voditi i za četvrto mjesto, ono koje također vodi u Ligu prvaka. Madridski Atletico trenutno ima pet bodova, ali i utakmicu više od petoplasiranog Athletic Bilbaoa.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije