Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA DANAS

Barcelona objavila lošu vijest za Rakitića: Mora na operaciju

Rakitić
Foto: Reuters
1/5
11.04.2018.
u 17:48

Rakitić je odigrao cijelu utakmicu sa slomljenim prstom, a kako se radi o prijelomu metakarpalne kosti morat će na operaciju već u srijedu navečer.

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić slomio je tijekom utakmice Lige prvaka u Rimu protiv Rome kažiprst lijeve ruke i morat će na operaciju, objavljeno je na stranici Barcelone. 

Rakitić je odigrao cijelu utakmicu sa slomljenim prstom, a kako se radi o prijelomu metakarpalne kosti morat će na operaciju već u srijedu navečer. Još uvijek se ne zna koliko će izbivati s terena. 

Prema listu Mundo Deportivo, Rakitić će izbivati s terena barem tjedan dana, a trebao bi se vratiti na utakmici finala Kupa Kralja protiv Seville 21. travnja. Tako će vjerojatno propustiti utakmice Primere protiv Valencije u subotu te gostovanje u Vigu kod Celte 17. travnja. 

Barcelona je u utorak ispala iz Lige prvaka porazom kod Rome (0:3), a prvi puta u 75 godina katalonski klub je eliminiran nakon što je prvu utakmicu dobio s tri gola razlike (4:1). 

Komentara 2

SC
schwertransport
20:35 11.04.2018.

Drzi se Raketa tre at ces nam

JO
josip
21:53 11.04.2018.

barem da se malo odmori pred SP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije