Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN DUPINA

Barač: Neka mi samo roditelji uđu na tribinu i zlato je tu

Samir Barać
Marko Lukunić/Pixsell
11.09.2010.
u 16:12

Kapetanu Samiru Baraču ovo će biti treće finale Europskog prvenstva, nakon Firence 1999. i Kranja 2003.

– Ako moja obitelj uđe na tribine, onda sigurno pobjeđujemo. Naime, 1999. su došli u Firencu, ali nisu ušli na tribine zbog nereda navijača. Isto se dogodilo i u Kranju. Nadam se da će sada biti treća sreća – rekao je Samir Barač.

– Ma bit će, ali tvoje ćemo roditelje za svaki slučaj uvesti na tribinu četiri sata prije početka – dodao je član stručnog stožera Zoran Kačić.

Barač je još jednom htio zahvaliti publici:

– Svaki put kada uđem u bazen i čujem navijanje, odsijeku mi se noge. Nadam se da ćemo u finalu biti dobri kao i oni.

Sa 36 godina na leđima, Barač polako razmišlja o "reprezentativnoj" mirovini.

– O tome ću nakon završetka prvenstva. No, želim otići kao pobjednik, pa bi bilo dobro da sutra pobijedimo. U protivnom, morat ću još na Svjetsko prvenstvo u Shanghaiju – našalio se Barač.

Smatra da će utakmica s Italijom biti jako teška.

– Vjerojatno bi prije prvenstva svi potpisali Italiju u finalu, ali ne smijemo ih podcijeniti. Dapače, garantiram da će taj susret biti teži nego onaj sa Srbijom. Teško je dvaput u šest dana dobiti istu ekipu – zaključio je kapetan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije