Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA NOVOG STADIONA

Bandićeva nasljednica tvrdi: Ruši se istok Maksimira, gradit će se nova tribina

GNK Dinamo - HNK Hajduk
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
19.03.2021.
u 23:50

Novaca ima, naglasila je Pavičić Vukičević i dodala kako će se ova tribina srušiti unutar dva mjeseca.

Nasljednica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, kandidirala se za gradonačelnicu Zagreba (BM 365 - Stranka rada i solidarnosti) nakon velikog broja poruka podrške, rekla je u središnjem Dnevniku HTV-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od problema Zagreba je i oronuli Maksimir koji je dodatno stradao u potresu u ožujku prošle godine, a sada, godinu dana kasnije, predloženo je rješenje. Na žalost navijača, rješenje nije izgradnja novoga stadiona već tek srđivanje velike štete koja je sada nastala.

14.06.1994., stadion Maksimir, Zagreb - Oliver Dragojevic i Zlatan Stipisic Gibonni odrzali su zajednicki koncert pod nazivom Cesarica. Tribine stadiona bile su ispunjene do zadnjeg mjesta, no travnati teren bio je posve prazan. Na slici istocna tribina stadiona. Photo Sinisa Hancic/PIXSELL
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

Naime, Pavičić Vukičević je naložila rušenje istočne tribine koja je nakon potresa neupotrebljiva.

-  Čak15 milijuna kuna bi koštala sanacija te tribine da može primiti gledatelje. Taj se novac može bolje utrošiti u rušenje tribine, ali jednako i u pripremu dokumentacije. Novaca ima, naglasila je Pavičić Vukičević i dodala kako će se ova tribina srušiti unutar dva mjeseca.

29.02.2020., Zagreb - Stadion Maksimir. 24. kolo Hrvatski telekom Prve HNL: Dinamo - Rijeka. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Komentara 43

DH
dalibor.hren
05:33 20.03.2021.

Srušiti sve i izgraditi novi stadion! U protivnom, opet će biti ruglo!

AN
Anemija
06:10 20.03.2021.

Ovo je dokaz da Bandić i njegova stranka nikad nisu imali u planu graditi novi stadion, već samo krpati ovo ruglo. Znam da za njih sigurno neću glasati.

LU
lukisgd
06:15 20.03.2021.

Kakvi bolesni umovi vode ovaj grad ,napravite novi stadion 30, 35 tisuća gledatelja. Ma.. vam j... lop....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije