Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon incidenta

Bandić zabranio smjenu divlje Ivane Brkljačić!

Velimir Bašić
Renato Branđolica
Autori: Damir Mrvec, Ante Buškulić
23.02.2010.
u 19:10

Ivana Brkljačić, direktorica zagrebačkog atletskog Grand prix mitinga, imala je zadatak da u Splitu porazgovara s bivšim menadžerom toga mitinga Haraldom Edletzbergerom.

Razgovor je završio fizičkim obračunom.

I Mađar traži novac

– Ivana je imala zadatak da se pokuša s Edletzbergerom dogovoriti o plaćanju 60.000 eura, koliko nam za dvije godine prijenosa duguje Eurosport. Zaista ne znam kako je Edletzberger potpisao ugovor s Eurosportom, i to preko svoje privatne tvrtke. Ivana se s njime trebala dogovoriti o prijenosu tog novca izravno na račun Organizacijskog odbora mitinga – rekao je Velimir Bašić, glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza, najvećeg sponzora zagrebačkog Grand prix mitinga, i dodao:

– Sporna su još potraživanja jednog mađarskog menadžera koji od Edletzbergera nije dobio dogovoreni iznos i sada se obratio nama. Koliko je to točno, morat ćemo provjeriti – rekao je Bašić.

Edletzberger ističe da nije problem ni u kakvu novcu, već u samoj Ivani.

– Imali smo mi i prije verbalnih sukoba, ali nisam očekivao da će me udariti. Prepirka je počela jer sam joj rekao da mi svojim izjavama narušava ugled u Splitu, ali i među atletskim radnicima. Rekla mi je da dovodim slabe visašice za velik novac i onda je "pukla" – rekao je austrijski menadžer.

Ivana Brkljačić jučer se kratko obratila priopćenjem:

Osobno ću riješiti spor

"Osjećam potrebu reći jedino da me gospodin Edletzberger vrijeđao i omalovažavao i kao ženu i kao profesionalca, a naročito nakon što je smijenjen s mjesta menadžera Hanžekovićeva memorijala. Sve je kulminiralo incidentom u Splitu, kada me, potpuno neargumentirano, ponovno napao Harald Edletzberger. Sve ono što je sporno između mene i njega, nastojat ću riješiti na osobnoj razini".

Iako je posve neprihvatljivo da osoba koja tako huliganski rješava razmirice (kakva dama!) predstavlja bilo kakav miting, a pogotovo tako velike tradicije i ugleda, Brkljačićeva neće biti smijenjena. Čelnici ZŠS-a obratili su se za savjet glavnom sponzoru mitinga Milanu Bandiću, ali on je s prezirom i čuđenjem odbacio mogućnost smjene divlje direktorice! Krasna poruka.

Ključne riječi

Komentara 7

RP
rperica
19:54 23.02.2010.

ANTE BUŠKULIĆU TI SI DUPEUVLAKAČ TAKVIMA KAO ŠTO JE TAJ LOPINA OD MENEĐERA,NEKA GA JE PREBILA TREBALA JE JOŠ NETKO MORA POKAZATI ZUBE TIM TVOROVIMA KOJI KAO DOLAZE IZ EVROPSKE METROPLOE -UNIJE A SAMI LOPINE I PREVARANTI BRAVO IVANA I TOG NOVINARČIĆA NAKLEPAJ JER JE GORI POTURICA NEGO TURČIN

Z9
zagi_987
20:17 23.02.2010.

što se izmotavaš Ivana??? udri bandita i drugi put, samo jače...

AM
antun matos
19:30 23.02.2010.

Zašto bi zapravo, Ivana, trebala biti smijenjena: pa Maminjo mlati sve oko sebe i nitko više i ne postavlja takva pitanja! Zaista ne razumijem autore ovog članka: zna se tko je šef u Zagrebu i kako stvari teku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije