Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA LOŽA MLADOSTI

Bandić: Nogometaši i košarkaši očito ne žele pobijediti

Vaterpolo loža (1)
Foto: Pixsell
1/6
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
09.09.2010.
u 20:25

Pobjeda vaterpolista navukla je osmijeh olakšanja na lice zagrebačkog gradonačelnika.

Nakon što je sipao kritike vatrenima zbog remija s Grcima, konačno je mogao biti sretan zbog igre koja je bila sve samo ne kukavička.

- Sreća prati hrabre i one koji žele pobijediti. Bilo bi dobro da je tako u nogometu i u košarci, ali nažalost nije. Ne možete pobijediti ako to ne želite. Ovi dečki su klapa i ponašaju se kao pobjedinici. Drugi to očito ne žele - oštar je bio Milan Bandić.

A iz svečane lože nizala su većinom sportska, a ne menadžerska lica kako to zna biti na nekim drugim hrvatskim borilištima. Žensku stranu 'držale' su Danira Nakić Bilić i Sandra Perković.

- Samo sam se molila da se našim vaterpolistima ne ponovi ista sudbina kao i Španjolcima u košarkaškom četvrtfinalu na SP-u! Držim im fige da uzmu zlato - poručila je europska prvakinja u disku koja je na Mladost stigla u društvu zgodnog mladića.

Svog prijatelja Petra Muslima došao je bodriti Stipe Drviš.

- Nisam gledao vaterpolo uživo još od Olimpijade 1996., ali nakon ovakve utakmice stižem i na finale - oduševljen je bio bivši svjetski boksački prvak.

Uljez među sportašima bio je Tony Cetinski.

- Naši su protivnici imali jako galantan tretman ako uzmemo u obzir tih pet sekundi koje su im suci poklonili. Bilo je neizvjesno, ali bila je i dobra borba s obje strane - komentirao je ponajbolji hrvatski muški glas kojim je zdušno bordio Rudićevu momčad.

Srbi su imali daleko tišu podršku. Nekolicini njihovih navijača nitko nije zamjerio povremenu euforiju, doletio bi im tu i tamo neki pogled pun čuđenja, no bilo je to sve.

- Konačno nije bilo nereda, ali došlo je vrijeme da ih ne bude nego da navijanje bude upravo ovakvo - zaključio je Cetinski.

Komentara 4

VE
Velikogoričan56
20:37 09.09.2010.

Bandic je pizda, da je bilo vise sluha kod njega vaterpolski turnir igrao bi se u Areni

OB
-obrisani-
21:01 09.09.2010.

Gdje je cvracak da mu stanem na glavu.... nije li se hvalio kako ce Hrvatsku veceras potopiti... *..........da balava..

GR
Gradinar
21:46 09.09.2010.

Dobro je Bandić rekao ovo o pobjedničkom ponašanju. Ima i osnovu, jer, iako autsajder u puno toga, manje više redovito je pobjeđivao. Samo, momci se ponašaju po uzoru na vođu. rudić je pobjednik, Bilić nije i neće nikada postati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije