Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident za incidentom

Balotelli se obračunavao s navijačima kijevskog Dinama (video)

balotelli
dailymail.com
18.03.2011.
u 09:40

Nogometaš Manchester Cityja prvo je na uzvratnoj utakmici osmine finale Europske lige s kijevskim Dinamom isključen, a onda je svoj bijes pokušao iskaliti na gostujućim navijačima

Dogodilo se to nakon utakmice, kad se problematična zvijezda Cityja vraćala kući. Svjedoci tvrde da je talijanski nogometaš zaustavio svoj automobil nasred ceste te krenuo u obračun s veselim Kijevljanima.

- Balotelli je kriv što nismo prošli dalje! Onakav crveni karton... Zaista ne razumijem što mu je bilo na pameti. Glupo, glupo isključenje...  - jadao se nakon susreta trener Man. Cityja Roberto Mancini.

U relativno kratkoj karijeri, Balotelli je imao već niz incidenata u dresu milanskog Intera.

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
10:32 18.03.2011.

Ljudi moj...al ovo gdje navlači marker...mraaaak...dugo nisam gledal bolji video, pa \"Mr. Bean\" je mala beba za njega >:-))

Avatar Castro
Castro
12:30 18.03.2011.

Plakao sam od smijeha na prvom videu.....GENIJALNO.... Tip ne da je budala on je vanzemaljac

Avatar Idler 3
Idler 3
09:48 18.03.2011.

Sad tek vidim kolka je Mourinho legenda. Prodat ovakvu budalu i još zaradit na njemu...e tu bi mu i Mamić pozavidjel >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije