Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Balić, Gojun, Sulić i Alilović neće vidjeti Köln

Ivano Balić
27.04.2013.
u 21:09

U porazu Atletica od Barce Ivano Balić postigao je dva pogotka, izborio tri sedmerca i imao četiri asistencije

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka rukometaši Barcelone pobijedili su madridski Atletico sa 32:24 i plasirali se na završni turnir. Nadoknadila je Barcelona minus pet iz prve utakmice. Atletico prvi put, otkako se od 2009. godine igra, neće biti na završnom turniru Lige prvaka. Nakon 3:3 Barcelona je otišla na 13:3 i činilo se da će Madriđani potonuti već u prvom poluvremenu. No, gosti su se uspjeli vratiti i cijelo drugo poluvrijeme bili su blizu da obrane plus pet. Ali nisu. Junak Barcelonine pobjede bio je vratar Danijel Šatić koji je obranio 19 lopti do čega tri sedmerca, a Rutenka je postigao 11 pogodaka. Kod Atletica Ivano Balić postigao je dva pogotka, izborio tri sedmerca i imao četiri asistencije, ali je izgubio možda ključnu loptu tri minute prije kraja.Nakon stanke zbog ozlijede kratko je igrao i Jakov Gojun za Atletico.

 - Ovo kako je branio Šarić bilo je fantastično. Bilo mu je nemoguće postići pogodak. Sve sam to već proživio prije dvije godine kada smo izgubili finale zahvaljujući njemu. Danijel, daj otiđi više u mirovinu da te ne moram više trpiti - rekao je Talant Dušebajev, trener Atletica.

Rukometaši Kiela ipak će braniti naslov. U pakao Veszprem Arene (6000 gledatelja) došli su samo sa prednošću od jednog pogotka. Gubili su u prvom poluvremenu dvaput sa minus četiri, gubili su u 38. minuti sa16:19, ali su kraju uspjeli pobijediti s pogotkom razlike (29:28).Kod domaćina su najefikasniji bili Sulić, Nagy, Ugalde i Rodriguez sa po pet pogodaka. Mirko Alilović obranio je tek jedan sedmerac. Kod Kiela najefikasniji su bili Vujin i Jicha sa po sedam pogodaka. Pobjedi Kiela radovalo se i 1500 navijača u dvorani Kiela koji su gledali utkamicu na velikom platnu

 - Bilo mi je teško igrati u Veszpremu u kojem sam proveo divne trenutke. Bilo mi je teško gledati tužne navijače Veszprema i šteta što obje momčadi nisu mogle na završni turrnir - rekao je Makro Vujin, igrač Kiela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije