Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA OBOŽAVATELJICA

Modrić vidio poruku 81-godišnjakinje: Sve je oduševilo ono što je učinio

Screenshot Twitter
31.10.2021.
u 21:10

Za ovu baku dvojbe nema, Luka je najbolji nogometaš u cijelom madridskom Realu.

Elvira Turiño Perez, isprva sasvim obična 80-godišnja gospođa koja živi na sjeveru Španjolske. No, ono što razlikuje Elviru od njezinih vršnjakinja je to što je najveća obožavateljica madridskog Reala, a posebice hrvatskog kapetana i igrača Reala, Luke Modrića

Turiño Perez prati svaku utakmicu Madriđana te ima samo jednu želju - vidjeti, kako kaže, svog Luku Modrića.

U TikTok videu koji se pojavio prije dva dana, baka Elvira obasula je komplimentima kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Video je u kratkom vremenu postao viralan, a ono što se zatim dogodilo baka zasigurno nije očekivala. 'Njezin' Luka joj je odgovorio!

Modrić joj je snimio video zauzvrat i poslao potpisani dres Real Madrida.

- Nadam se da ćemo se uskoro sresti i upoznati. Imam poklon za vas, šaljem vam dres i poljubac - rekao je bakin omiljeni igrač Modrić u svom video odgovoru.

Za ovu baku dvojbe nema, Luka je najbolji nogometaš u cijelom madridskom Realu.

- On je divan čovjek, dobar i skroman - rekla je baka pa otkrila da želi otići u Madrid kako bi se fotografirala s Lukom, a sada se čini kako će joj se želja ispuniti. 

Ključne riječi

Komentara 17

VA
vatreni24
22:14 31.10.2021.

Svaka čast hrvatskom velikanu u svakom smislu. Luka ti si ponos svakog Hrvata, a na žalost imamo i bolesne jugo-srpske bagre

Avatar Mars
Mars
22:53 31.10.2021.

Koliko male geste puno znače. Bravo Luka.

BL
Blacknemesis8
10:07 01.11.2021.

Bravo Luka. Tako treba. Baba cese hvaliti dok je ziva i zbog nje, imat ces jos par tisuca novih fanova penzionera. Najvjernijih. Za Luku se necuju tracevi, prijevare, kurvarluk, opijanje i ostale price. Nego se suska da puno pomaze bolnicama i sirotinji, javnim kuhinjama...!!!! Bravo Luka. Nastavi tako. Vec si postao zlatna legenda. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije