Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Badelj nije teže ozlijeđen; Pokrivač: Kriv sam

badelj
Pixsell
28.09.2011.
u 17:24

Milan Badelj neće dulje izbivati s travnjaka, prvi je došao na trening, nakon obavljenog pregleda

– Nema puknuća, imam samo hematom, tako da nije ništa ozbiljno. Da, vjerujem da ću biti spreman za reprezentativnu utakmicu s Grčkom – kazao je Badelj.

Jurčić je ostao pri svom mišljenju koje je imao i odmah nakon utakmice.

– Počašćeni smo što smo u tom društvu, žalim jedino što smo golove primili zbog svojih grešaka, a ne zbog njihovih akcija, ali to je zbog impresioniranosti – veli Jurčić.

No već stižu brojna pitanja, zašto je igrao Beqiraj, a ne Rukavina, zašto Šimunić nije počeo, je li Pokrivač bio spreman za tu utakmicu...

– Očekivao sam takve priče, dosad je bilo previše naših pobjeda i pohvala. Da sam stavio Rukavinu, svi bi pitali zašto kad ne može zabiti gol. Tako je i s ostalima. Puno izbora i nismo imali, Pokrivač je trenirao mjesec dana, dok je Tomečak propustio treninge nakon Lokomotive. Plan je bio da na poluvremenu Nikola izađe, Badelj ode na zadnjeg veznog, a Tomečak desno, no onda se ozlijedio Badelj...

Nikola Pokrivač označen je tragičarom utakmice.

– Pogriješio sam, dotad smo se dobro držali u sredini, taj je gol usmjerio utakmicu. Preuzimam krivicu, želio sam dodati Tonelu, žao mi je momčadi, stručnog stožera. No greške se događaju...

Ključne riječi

Komentara 19

PA
Pajdo
18:57 28.09.2011.

Ove dinamovce tjerat trcanju nabijanju kondicije jer su kako bebe gledajte Engleze trci i pada i ide dalje nema sirenja ruku prigovaranja pekmez

NI
nisde
19:29 28.09.2011.

Dinamo bi svake godine trebao igrati ovakve utakmice do proljeća,biti najmanje treći u LP,ili prolaziti grupu u euroligi da bi dobili iskustvo i znanje kako se igra sa velikim klubovima na ovakvim natjecanjima. Jer u hnlu nema kruha jer dinamo nema s kime igrati na žalost. Ja bi osobno volio da svako prvenstvo do kraja bude neizvjesno na par bodova (i naravno da ga na kraju dinamo osvoji) sa barem tri ili četiri kluba. I sve u svemu bolji trener nego Jurčić,onda bi dinamo bio spreman parirati klubovima kao što je Lyon.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:28 28.09.2011.

Ne shvaćam ove pi...k**** od sportaša!Krivo ih pogledaš i već su ozljeđeni!Koliko sam puta vozeći biciklističke trke pao ..digao se i nastavio sav razbijen i krvav voziti i nisam se žalio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije