Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ManU slavio

Badelj i Perišić podijelili bodove, Van Dijk poslao Lovrena na klupu

Virgil van Dijk
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.01.2018.
u 23:16

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u 4. kolo Engleskog FA kupa nakon što su slavili protiv Evertona s 2-1.

U dvoboju 20. kola Talijanske lige nogometaši Fiorentine i Intera su odigrali 1-1, a domaći su se spasili poraza u sudačkoj nadoknadi. 

Inter je vodio od 55. minute i sjajne reakcije Maura Icardija, a Fiorentina je izjednačila u prvoj minuti sudačke nadoknade, kada je pogodio Giovanni Simeone, sin trenera Atletica Diega Simeonea. 

Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za "Viole", kao i Ivan Perišić za Inter, dok je Marcelo Brozović ostao na klupi. 

Inter s ovim bodom sve više zaostaje na trećem mjestu (44) za vodećim Napolijem (48) i Juventusom (47), dok je Fiorentina sedma s 28 bodova. 

Virgil van Dijk
1/7

Nogometaši Chieva i Udinesea, također u 20. kolu, u Veroni su igrali bez pobjednika 1-1.  Chievo je poveo golom Srbina Ivana Radovanovića u 9. minuti, a u 41. minuti je drugi Srbin u domaćem sastavu Nikola Tomović pogodio vlastitu mrežu. Stipe Perica je ušao u igru za Udinese u 76. minuti, dok je Andrija Balić ostao na klupi. 

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u 4. kolo Engleskog FA kupa nakon što su na svom stadionu, u velikom gradskom derbiju, slavili protiv Evertona s 2-1. 

"Merseyside" derbi, ovaj puta u FA kupu, ponudio je dosta uzbuđenja i dramatike. Poveo je Liverpool u 35. minuti pogotkom Jamesa Milnera iz kaznenog udarca, a Everton je izjednačio preko Islanđanina Gylfija Sigurdssona u 67. minuti. Šest minuta prije kraja gol za Redse zabio je Virgil van Dijk, kome je to bila prva utakmica za Liverpool uopće nakon što je došao iz Southamptona. 

Dejan Lovren kod Livepoola i Nikola Vlašić kod Evertona su utakmicu odgledali s klupe. 

U drugom dvoboju Manchester United je na Old Traffordu slavio protiv drugoligaša Derby Countya s 2-0, ali tek u samoj završnici golovima Lindgarda (84) i Lukakua (90). 

Komentara 1

KU
kurkomali
10:38 06.01.2018.

a jest ti naslov novinaru. nesto ti se Lovren debelo zamjerio cim se radujes njegovoj klupi. jebo ti mamu svoju u paksu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije