Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UMRITE SVI'

Sramotan potez Perišićevog suigrača! Pogledajte što je napravio navijačima

Antonio Candreva
Foto: Reuters
30.12.2017.
u 22:20

Talijanski reprezentativac niti u ovoj utakmici nije bio na zadovoljavajućoj razini, baš kao niti njegova momčad koja je upisala novi kiks nakon tri uzastopna poraza i ispadanja iz kupa protiv Milana.

Inter i Lazio na Giuseppe Meazzi odigrali su bez golova (0:0), a utakmicu je obilježio sramotan potez Antonija Candreve koji je zbog provokacija pljunuo na navijače i poručio im 'umrite svi'!

Candreva, koji je u Inter došao upravo iz Lazija, sve je češće na udaru kritika navijača zbog loše forme i neznatnog učinka na terenu, piše Goal.

Talijanski reprezentativac niti u ovoj utakmici nije bio na zadovoljavajućoj razini, baš kao niti njegova momčad koja je upisala novi kiks nakon tri uzastopna poraza i ispadanja iz kupa protiv Milana.

Na snimci se ne vidi kome je točno ovaj sramotan potez bio namijenjen, odnosno je li u pitanju reakcija na kritike Interovih navijača, ili vrijeđanje laziala, no sasvim je sigurno da bi za taj potez Candreva mogao biti kažnjen od strane Saveza. 

Juventus slavio protiv Verone

U posljednjem susretu 19. kola prvenstva Italije Juventus je u subotu u gostima kod predzadnje Verone slavio sa 3:1.

Blaise Matuidi zabio je u 6. minuti za vodstvo Juventusa. No, Verona uspijeva poravnati u 59. minuti nakon što je Martin Caceres, unatoč tome što se poskliznuo, uspio pogoditi mrežu sa 18 metara.

No, Paulo Dybala je sa dva pogotka, u 72. i 77. minuti, doveo stvari na svoje mjesto, odnosno usmjerio je Juve ka novoj pobjedi.

U dresu Juventusa Mario Mandžukić odigrao je 82 minute, dok je Marko Pjaca ostao na klupi za pričuve.

Komentara 1

OK
okvarbudovič
23:16 30.12.2017.

sram ga bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije