Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

Bad blue boysi organiziraju humanitarnu akciju: Kreće memorijalni turnir za Lavin prvi korak

Petrunjela Petrušić/Facebook
01.02.2023.
u 19:28

Djevojčica Lava pod hitno treba lijek, na listi je HZZO-a, ali ona na njega nema pravo...

Malena djevojčica Lava Petrušić (2) osim primarne spinalne mišićne atrofije dijagnosticirana joj je i osteoporoza drugog stupnja te skolioza i kifoza što joj zadaje sve veće probleme. Kako kaže mama Petra (28) za 24sata, unazad dva tjedna počeli su joj se kočiti prstići na rukama, budi se usred noći i vrišti jer je ukočena, a iako su ustrajnim vježbama postigli napredak, Lava još ne može stati na noge iz klečećeg položaja. Djevojčica je rođena 23.srpnja 2020. u Zaprešiću. Bio je to, po majčinoj želji, medicinski asistiran kućni porod. Već smo o tome pisali OVDJE

Navijačka skupina Dinama, Bad blue boysi pokazali su veliko srce i odlučili organizirati humanitarnu akciju pod nazivom 'Memorijalni turnir Frano Despić - ZA LAVIN PRVI KORAK'

- Dragi naši, ovim putem obavještavamo vas o održavanju 13. memorijalnog turnira "Frano Despić", ove godine nažalost u drugačijem izdanju. 
Po uzoru na naše prijatelje iz Klub navijača Dinama Zaprešić  i u suradnji sa humanitarnom udrugom Udruga Plavo Srce  donosimo humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju male Lave.
Turnir će se održati 25. i 26.03. u Novom Zagrebu, točna lokacija ovisiti će o odazivu i broju ekipa.
Sav prihod od turnira namijenjen je obitelji malene Lave! U planu je također i aukcija dresova i sportske opreme prikupljene u danima prije turnira.
Ovim putem pozivamo sve dobre ljude koji su u mogućnosti pribavljanja ili doniranja sportskih rekvizita (dresovi i oprema) od velikana Zagrebačkog i Hrvatskog sporta da nam se na taj način pridruže da se približimo koliko god je moguće iznosu potrebnom za liječenje koji je nažalost jako velik iznos. Više informacija, s detaljima uskoro!

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na sljedeće brojeve, Ante - 098 971 3222
Goran - 099 470 0515
Kristijan - 097 604 1943 - poručili su BBB.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije