Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRATIO SAM SEEE...'

Babić nakon fantastične predstave u ringu otkrio kroz što je sve prošao: 'Bio je to horor, brate'

Alen Babic v Eric Molina
ANDREW COULDRIDGE
31.03.2024.
u 19:21

Nije mi bilo lako. I prošao sam kroz horor. Zahvaljujem Ujedinjenom Kraljevstvu i Sky Sportsu jer danas je jako rijetko da netko dobije drugu šansu. Hvala iz dubine srca - rekao je Babić

Hrvatski boksač Alen Babić (33) pobjeodm se nakon godinu dana vratio u ring. U Londonu je na Uskrs u šestoj rundi sudačkim prekidom upisao zasluženu pobjedu protiv Britanca Stevea Robinsona. Pravo je čudo, zapravo, kako meč nije ranije završio, jer udarce koje je Robinson primao u svakoj rundi teško je bilo i nabrojati. A velika većina njih bila je strahovita, silovita. Ipak, početkom šeste runde sudac u ringu prekinuo je meč i proglasio Babića pobjednikom. Hrvatski borac tako je u svojoj 13. profesionalnoj borbi upisao 12. pobjedu karijere.

Odmah nakon meča, jednog u nizu u priredbi imena "Bad Blood" koju predvode Fabio Wardley i Frazer Clarke u londonskoj O2 Areni Babić se oglasio i prokomentirao svoju borbu:

- Vratio sam seeeee! Jako sam sretan što sam ovdje i hvala svima što su došli. Krenuo sam od svojeg prvog meča i došao do borbe za svjetski pojas. Sada krećem ponovno, 'Savage 2.0'.

Službeni prezenter priredbe u Londonu upitao je Babića kako bi ocijenio svoju izvedbu. 

- Rigorozno, ali sretan sam što sam se vratio starome sebi koji ne može biti uzdrman. U zadnjem meču sam naletio na jedan udarac koji me uzdrmao, što znači da je ovdje gore nešto nije bilo u redu - rekao je Babić pokazujući na glavu.

- Ali sada sam dobro, primio sam neke udarce, on je strašan lik i dajem mu sav kredit. Bacao je neke lude udarce - nastavio je.

Babić se zahvalio organizatorima na novoj prilici koju je dobio, a dogodilo se i to da je promijenio trenere u kutu.

- Bio je horor, brate. Zadnja godina, navijači... Nije mi bilo lako. I prošao sam kroz horor. Zahvaljujem Ujedinjenom Kraljevstvu i Sky Sportsu jer danas je jako rijetko da netko dobije drugu šansu. Hvala iz dubine srca - završio je Babić.

Ključne riječi

Komentara 1

T8
Tomo-81
20:03 01.04.2024.

Ti si jedini horor!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije