Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eredivisie

AZ Alkmaar donio nadu Ajaxu

Ajax
Reuters
13.04.2010.
u 22:12

Nogometaši AZ Alkmaara, još uvijek aktualni prvaci Nizozemske, vratili su napetost u ovogodišnju završnicu nakon što su kao domaćini pobijedili Twente 1-0 u ogledu 32. kola Eredivisije.

Momčad iz Enschedea je još uvijek vodeća na ljestvici sa 80 bodova, no drugoplasirani Ajax ima četiri boda manje, a mogućom pobjedom u 32. kolu (kod pretposljednjeg Willema II u srijedu) bi se približili na samo jedan bod minusa i to dva kola prije kraja.

Wisgerhof, nogometaš Twentea, bio je tragičar utakmice kod AZ Alkmaara budući je njegov autogol već u 8. minuti presudio sastavu engleskog trenera Stevea McLarena.

Hrvatski vratar Joey Didulica je branio svih 90 minuta za AZ Alkmaar i uvijek je iskazivao sigurnost pri intervencijama osim u istrčavanjima, pa je tako više puta u završnici imao krive procjene koje su unosile napetost u njegovom šesnaestercu. Na sreću po domaćina to nisu i "platili" primljenim pogotkom.

Eredivisie, 32. kolo:

AZ Alkmaar - Twente 1-0 (Wisgerhof 8-ag)

Vitesse - NAC Breda 1-1 (Kolk 30 / Graaf 88)

Heracles - Waalwijk 4-1 (Linden 17, Everton 49, 77, Dost 67 / Idabdelhay 60)

Redoslijed: 1. Twente 80, 2. Ajax 76 (-1), 3. PSV Eindhoven 73 (-1), 4. AZ Alkmaar 58, 5. Feyenoord 57 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije