Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok odgovor

Australci najavili mogući bojkot svjetske smotre u Rusiji

Njemačka - Australija
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.03.2018.
u 13:12

Imamo mnogo opcija kako reagirati. Jedna od tih stvari je i nastup na Svjetskom prvenstvu - rekla je Julie Bishop, ministrica vanjskih poslova Australije

Diplomatska kriza raste iz dana u dan. Nakon što su u Engleskoj nervnim plinom otrovani bivši ruski špijun Sergei Skripal i njegova kćer Julija kriza je zahvatila i sport, spominje se bojkot Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Mogući bojkot najavila je Australija koja je svjetsku smotru izborila kroz dodatne kvalifikacije pobjedom nad Hondurasom.

- Imamo mnogo opcija kako reagirati. Jedna od tih stvari je i nastup na Svjetskom prvenstvu - rekla je Julie Bishop, ministrica vanjskih poslova Australije, dok je premijer Malcolm Turnbull izjavio kako njegova zemlja ima pravo na oštar odgovor Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 11

RO
rotuutor
16:49 27.03.2018.

Ako bojkotirate,nikome nećete faliti.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:39 27.03.2018.

Nizozemska ili Italija umjesto prljave Australije. Neka si prvo očiste kopačke prije nego dođu u Europu da svojim bakcilima i štetočinama ne zagade ekosistem našeg kontinenta.

Avatar poljicanin
poljicanin
20:23 27.03.2018.

I što?Nakon ovih izjava FIFA bi trebala odmah nominirati Honduras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije