Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

ATP Umag: Ispao prvi nositelj Cuevas

Pablo Cuevas
Jurica Galoic/PIXSELL
22.07.2016.
u 07:00

Prolazak u četvrtfinale u četvrtak još su izborili Španjolac Pablo Carreno, Slovak Andrej Martin i Portugalac Joao Sousa.

Prvi nositelj ovogodišnjeg izdanja ATP turnira Croatia Open u Umagu, Urugvajac Pablo Cuevas oprostio se od daljnjeg sudjelovanja već nakon prvog nastupa, njega je u susretu 2. kola svladao Portugalac Gastao Elias sa 3-6, 6-3, 7-6 (7).

Pobjednik Umaga iz 2014. Cuevas imao je i jednu meč-loptu u "tie-breaku" trećeg seta, no prolazak dalje ipak je izborio Elias, trenutačno 72. igrač svijeta.

Prolazak u četvrtfinale u četvrtak još su izborili Španjolac Pablo Carreno, Slovak Andrej Martin i Portugalac Joao Sousa.

REZULTATI,

2. kolo:

Gastao Elias (Por) - Pablo Cuevas (Uru/1) 3-6, 6-3, 7-6 (7)

Pablo Carreno (Špa/6) - Tejmuraz Gabašvili (Rus) 6-4, 6-2

Andrej Martin (Svk) - Martin Kližan (Svk/7) 3-6, 7-5, 6-2

Joao Sousa (Por/2) - Leonardo Mayer (Arg) 7-5, 7-6 (1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije