Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimski prijelazni rok

Atletico šalje Kalinića u misiju spašavanja posrnulog velikana?

Nikola Kalinić
Foto: Profimedia
1/5
10.01.2019.
u 15:35

Atletico gleda kako iz Chelseaja dovesti Alvara Moratu, ali transfer ne ovisi isključivo o ponudi madridskog kluba

Nikola Kalinić mogao bi za koji dan ponovo pakirati kofere. U madridskom Atleticu se nije nametnuo, a prema izlaznim vratima bi ga uz to mogla pogurati potreba kluba da rastereti proračun.

Madriđani žele iz Chelseaja dovesti Alvara Moratu, ali pitanje je hoće li doći do realizacije transfera jer Chelsea još uvijek nije našao novog napadača. Dolazak Gonzala Higuaina u London je upitan, a drugog se rješenje, barem u medijima, zasad ne nazire.

Dođe li ipak do kupovine ili posudbe Morate još ove zime, Atletico bi Kalinića poslao u Monaco. Tako barem navodi Independent, čiji novinar dodaje da će sezonu posrnulog kluba pokušati spasiti i Cesc Fabregas.

Klub iz Kneževine, na čijoj klupi sjedi Thierry Henry, je u raspadnom stanju uz samo 13 osvojenih bodova iz 18 utakmica.

 

Komentara 6

ZC
zorro.cz
16:41 10.01.2019.

Atletico spašava sebe... da se razumijemo...

DU
Deleted user
16:41 10.01.2019.

u Milanu nije nesto igrao , u Atleticu jos i manje pa gdje su sad oni njegovi "branioci" koji su pricali kako je bitan , vazan, dobar itd.

DH
dalibor.hren
22:03 10.01.2019.

Do sad se je nametnuo samo u Šibeniku. Mogao bi u posrnuli NK Zagreb!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije