Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šime je otišao

Atletico potvrdio transfer u Inter: Hvala, Vrsaljko!

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.08.2018.
u 10:52

"Šime je pomogao našoj momčadi u osvajanju Europske lige u prošloj sezoni."

Postigli smo dogovor s Interom iz Milana pa još samo formaliziranje dokumentacije i liječnički pregled dijeli Šimu Vrsaljka od prijelaza u talijanski klub, objavio je Atletico Madrid u utorak navečer na svom službenom internetskom portalu u tekstu s naslovom: Hvala, Vrsaljko!

"Nakon dvije sezone u kojima je branio boje našeg kluba i pokazao svoj talent i požrtvovnost, želimo mu svu sreću na novoj postaji u Interu, koji ima opciju otkupa njegovog ugovora", stoji u tekstu u kojem se spominje kako je hrvatski reprezentativac stigao u Atletico u ljeto 2016. godine te odigrao 54 utakmice, od kojih je 35 bilo u španjolskom prvenstvu, šest u Ligi prvaka, četiri u Europskoj ligi i devet u španjolskom Kupu kralja.

>>Pogledajte koji velikani žele vatrene

"Šime je pomogao našoj momčadi u osvajanju Europske lige u prošloj sezoni. Debitirao je 17. rujna 2016. godine u velikoj 5-0 pobjedi nad Sporting Gijonom, a Šime je odigrao svih 90 minuta."

Prema pisanju talijanskih i španjolskih medija Inter će za jednogodišnju posudbu Atleticu isplatiti 6,5 milijuna eura, a za otkup ugovor koji je hrvatski reprezentativac s Atleticom potpisao do ljeta 2022. godine, milanski "crno-plavi" morat će izdvojiti još 17,5 milijuna eura.

Vrsaljko već ima iskustvo igranja u Serie A, kad je 2013. godine iz zagrebačkog Dinama prešao u Genou, gdje je proveo jednu sezonu, da bi od 2014. do 2016. godine bio član Sassuola. U ljeto 2016. Vrsaljko je prešao iz Sassuola u Atletico za 16 milijuna eura.

Prelaskom u Inter Vrsaljko se pridružuje reprezentativnim kolegama, aktualnim svjetskim doprvacima iz Rusije, Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću.

>>Pogledajte urnebesan video u kojem Lovrem zove Vrsaljka

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:33 01.08.2018.

I dalje ne prestaje jagma za odličnim hrvatskim igračima i svaki klub visokih ambicija mora imat najmanje 2 Hrvata u momčadi ! 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije