Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spotaknuo se o kutiju

Artest pao niz stepenice i završio u bolnici

Ron Artest
AFP
26.12.2009.
u 22:00

Košarkaš Los Angeles Lakersa Ron Artest završio je u bolnici nakon što se u petak navečer u vlastitome domu spotaknuo o kutiju i pao niz stepenice.

Artest je prevezen u Medicinski centar UCLA, gdje je podvrgnut CT-u, a zaradio je šavove na glavi i lijevom laktu. Kasnije tijekom subote će ga pregledati i neurolog nakon čega će biti jasno koliko dugo Lakersi neće moći računati na svoje krilo.

Artest, dakako, nije otputovao s momčadi u Sacramento u kojem Lakersi u subotu navečer igraju protiv domaćih Kingsa.

Trener aktualnih prvaka Phil Jackson je dopustio svojim igračima da božićnu večer provedu sa svojim obiteljima, dobivši prije toga dozvolu NBA lige da u Sacramento otputuju tek u subotu ujutro.

Artest (30) je u svojoj prvoj sezoni u Lakersima, nakon dolaska iz Houstona, postizao u prosjeku 12.3 koševa i imao 4.8 skokova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije