Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ARSENALA

Arsene Wenger prozvao Bilića i West Ham, evo što im zamjera

Arsene Wenger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.05.2017.
u 12:14

- Neke momčadi su već na odmoru. No, biti profesionalac znači odraditi pošteno posao do posljednjeg dana. Ključno je da se možeš pogledati u zrcalo i reći sebi da si dobro odradio posao - rekao je Wenger.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger nezadovoljan je pristupom West Hama Slavena Bilića koji je jučer teško nastradao protiv Liverpoola (0:4). West Ham je izborio ostanak u ligu, dok se topnici bore za četvrto mjesto pa je Wenger Bilićevoj momčadi zamjerio to što više ne daje sve od sebe.

- Neke momčadi su već na odmoru. No, biti profesionalac znači odraditi pošteno posao do posljednjeg dana. Ključno je da se možeš pogledati u zrcalo i reći sebi da si dobro odradio posao - rekao je Wenger.

I Bilić je nakon poraza od Liverpoola priznao da njegova momčad nije bila sasvim koncentrirana.

- Zadovoljstvo igrača ostvarenim očito je bilo podsvjesno iako smo to željeli izbjeći - rekao je Bilić.

Arsene Wenger
1/7

Arsenal je nakon 36 kola na petom mjestu sa 69 bodova. Manchester City ima 72, a Liverpool 73 uz utakmicu više. Wenger se mora nadati da će konkurencija do kraja prosuti bodove ili će Arsenal prvi put nakon 21 godine ostati bez plasmana među četiri najbolje momčadi Premiershipa.

Komentara 2

Avatar southman
southman
13:22 15.05.2017.

A ti si Crystal Palace dobio unatoč njihovom "žestokom" otporu. Ajde Wenger u mirovinu i spasi Arsenal još jedne blamaže iduće godine !?

DU
Deleted user
14:10 15.05.2017.

Ma hajde Arsene, Bilic ce dobiti nogu na kraju sezone, ka i ti kod Arsenala. Nema smisla za svadu izmedu dva loosera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije