Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Arsenal u završnici slomio i razbio West Ham, petarda Cityja

Arsenal West Ham
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.04.2018.
u 16:41

U drugom susretu dana Stoke City i Burnley su odigrali 1:1, a domaćin je nakon ove utakmice jednom nogom u drugoj ligi.

U susretu 35. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je pobijedio West Ham 4:1 postigavši tri gola u zadnjih osam minuta utakmice.

'Topnici' su poveli u 51. minuti golom Nacha Monreala, a West Ham je izjednačio u 64. minuti preko Marka Arnautovica. Bio je to njegov deseti gol u zadnjih 16 nastupa, a dodao je i četiri asistencije. 

Gosti su se odlično držali do same završnice kada je mladi Irac Declan Rice u 82. minuti načinio veliku pogrešku poklonivši pogodak Arsenalu. Aaron Ramsey je ubacio, a 19-godišnji Rice umjesto da glavom ispuca loptu, se neobjašnjivo sagnuo i propustio loptu koja je ušla u gol. Nakon primljenog gola igra 'Čekičara' se raspala i Alexandre Lacazette je golovima u 85. i 89. minuti donio Arsenalu uvjerljivu pobjedu.

U drugom susretu dana Stoke City i Burnley su odigrali 1:1, a domaćin je nakon ove utakmice jednom nogom u drugoj ligi. Domaćinu su trebala tri boda kako bi ostao u igri za prvoligaški spas, no ipak nije uspio. Stoke je poveo u 11. minuti Badoua N'Diayea, a izjednačio je Ashley Barnes u 62. minuti.

Manchester City je pobijedio Swanse City sa 5:0 i sada ima čak 16 bodova više od Manchester Uniteda.

'Građani' su bez stresa odradili dvoboj protiv velškog sastava, a strijelci su bili David Silva (12), Raheem Sterling (16), Kevin de Bruyne (54), Bernardo Silva (64) i Gabriel Jesus (88).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije