Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makedonija ga zove

Arijan Ademi: Odlučio sam se, igrat ću za Hrvatsku

'24.03.2011., Dugopolje, Split - Prijateljska nogometna utakmica U-21 reprezentacija Hrvatske i Ukrajine.Ademi Arijan Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
11.10.2012.
u 08:00

– U Hrvatskoj sam odrastao, Hrvatska mi je sve dala. Eto, sad sve znate, pa i to kakva je moja odluka

Do prije nekoliko mjeseci Arijan Ademi bio je na nebu i na zemlji, između Dinama i Lokomotive, pa je razmišljao i o bilo kakvoj drugoj posudbi, samo je želio igrati. No sad u Dinamu, u posljednje tri utakmice, igra briljantno. Što se to promijenilo?

– Trener mi je dao zadaću koja mi više odgovara, dao mi je slobodu da se malo više priključujem napadu. Naravno da moram odraditi i defenzivne zadatke, ali to je uloga koja mi odgovara – kaže Ademi.

Ademi je igrama (ne samo u zadnje tri utakmice u kojima je igrao vrhunski) privukao pozornost Makedonaca, a kako bi po majci mogao dobiti makedonsku putovnicu, sutrašnji suparnik Hrvatske poželio ga je pozvati pod svoj stijeg.

Je li teško donijeti odluku?

– Ma nije, moja je odluka jednostavna. Igrat ću za Hrvatsku i to je jasno. A ne dobijem li poziv, postoji i druga opcija. Makedonija mi je ipak druga opcija. U Hrvatskoj sam odrastao, Hrvatska mi je sve dala. Eto, sad sve znate, pa i to kakva je moja odluka -– ipak je otkrio svoju odluku.

A što je Ademi još rekao o interesu makedonske reprezentacije, ali i o tome koliko će dugo čekati Štimčev poziv, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

 

Komentara 8

TW
Tex_Willer
09:45 11.10.2012.

bolje ne

Avatar vaha
vaha
10:50 11.10.2012.

ademi je bolji i perspektivniji igrac od vukojevica i radosevica zajedno - on je moderni zadnji vezni koji ima i dobar pas i moze se kvalitetno prikljucit ofanzivnim akcijama jer nije samo nabijeni destruktivac nego ima i profinjenu tehniku i dribling, ima odlican udarac i veliki je borac - najbolje se vidlo na tekmi dinama i hajduka koja je ogromna razlika izmedju njega i radosevica (kojeg nije bilo nigdje) -ademijev je peh sta radosevic mora igrat jer tu su u pitanju drugi interesi (prodaja), tak da ce se nacekat poziva u repku....

SI
silversurfer22
08:40 11.10.2012.

..pošteno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije