Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNI OD FAVORITA

Argentina u pripremnoj utakmici dala 'petardu', Messi, Di Maria i Alvarez su sjajan trio

World Cup - South American Qualifiers - Ecuador v Argentina
FRANKLIN JACOME/REUTERS
16.11.2022.
u 20:11

Argentinci su sjajno odigrali prvo poluvrijeme tijekom kojega su postigli četiri gola, a strijelci su bili Julian Alvarez (17), Angel Di María (25, 36) i Lionel Messi (44), da bi u nastavku ipak malo popustili, a konačni rezultat postavio je Joaquin Correa (60)

Argentinska nogometna reprezentacija u pripremnoj je prijateljskoj utakmici pred nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru (20. studenoga - 18. prosinca) u Abu Dhabiju svladala Ujedinjene Arapske Emirate sa 5-0 (4-0).

Argentinci su sjajno odigrali prvo poluvrijeme tijekom kojega su postigli četiri gola, a strijelci su bili Julian Alvarez (17), Angel Di María (25, 36) i Lionel Messi (44), da bi u nastavku ipak malo popustili, a konačni rezultat postavio je Joaquin Correa (60).

Argentina će svoj nastup na SP otvoriti 22. studenoga protiv Saudijske Arabije, koja je ranije u srijedu izgubila od Hrvatske sa 0-1, a u skupini C suparnici će joj još biti Meksiko 26. studenoga i Poljska 30. studenoga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije