Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OPTIMIZMA

Kapetan favorita za prvo mjesto u našoj skupini: Imamo problema, ima puno boljih od nas na SP-u

FIFA World Cup Qatar 2022 - Belgium Press Conference
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
1/2
16.11.2022.
u 17:26

- Belgija je dobra momčad, s dobrim igračima. Imamo više iskustva nego na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali ja nisam igrao puno, Lukaku je bio ozlijeđen. Postoje sumnje, ali ne unutar ekipe. No, ipak mislim da ima puno boljih reprezentacija od nas - izjavio je 31-godišnji Hazard

Kapetan belgijske nogometne reprezentacije Eden Hazard (31) dao je intervju za španjolsku Marcu uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

Istaknuo je da je Belgija iskusnija selekcija nego ranije, ali da će joj problem na Svjetskom prvenstvu biti njegova mala minutaža u Realu i ozljeda napadača Romela Lukakua.

Belgija, inače osvajač brončane medalje prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, igrat će s Hrvatskom 1. prosinca, utakmicu posljednjeg trećeg kola u skupini F u kojoj su još Maroko i Kanada.

POGLEDAJTE RASPORED SVIH UTAKMICA NA SVJETSKOM PRVENSTVU

- Belgija je dobra momčad, s dobrim igračima. Imamo više iskustva nego na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali ja nisam igrao puno, Lukaku je bio ozlijeđen. Postoje sumnje, ali ne unutar ekipe. No, ipak mislim da ima puno boljih reprezentacija od nas - izjavio je 31-godišnji Hazard u intervjuu objavljenom u srijedu, te dodao:

- Bolje reprezentacije od nas su Brazil, Argentina, Francuska...

Belgium's Eden Hazard and Wales' Chris Mepham (left) battle for the ball during the UEFA Nations League Group D Match at King Baudouin Stadium, Brussels. Picture date: Thursday September 22, 2022. Photo: Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
Foto: Tim Goode/PRESS ASSOCIATION

Hazard putuje na prvenstvo u Katar nakon što je ove sezone nastupio u samo šest utakmica za Real Madrid skupivši 229 minuta.

- Na ovom prvenstvu moram svima dokazati da znam igrati nogomet. Ljudi sumnjaju u moje sposobnosti, ali ne i ja, ali teško je jer ne igram puno - istaknuo je Hazard iza kojeg su 122 nastupa za Belgiju uz 33 postignuta gola.

firo: 20.07.2019 Football, Football: 1. Bundesliga, season 2019/2020 Real Madrid, Test match, Test, Friendly Match, versus FCB Bayern Munich Munich, Audi Summer Tour USA, International Champions Cup 1: 3 Real Eden Hazard, gesture, gesture, Real Luka ModriA ‡, Modric, wit, humor, half figure, half body, | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: Firo/DPA

Upitan postoji li mogućnost da ode iz kluba u siječnju, tijekom zimskog prijelaznog roka, odgovorio je:

- U siječnju nemoguće jer imam obitelj i sviđa mi se grad. No na ljeto je moguće da odem. Tada ću imati još godinu dana ugovor, pa će to biti odluka kluba. Kaže li mi klub Edene, hvala ti na protekle četiri godine, ali moraš ići, to ću morati prihvatiti jer je u nogometu to normalno - rekao je Hazard.

- Volio bih igrati više, dokazati da mogu igrati u Realu, da sam dobar igrač. Tijekom deset godina provedenih u Chelseaju odigrao sam 500 utakmica bez ozljeda, a onda sam u dvije godine imao toliko njih. To je nešto što ne mogu objasniti - zaključio je Hazard, kojeg je Real 2019. platio 120 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije