Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN REPREZENTACIJE
Povratak na članak

Srnin apel navijačima: Prestanite s neprimjerenim navijanjem i odnosite se s poštovanjem

- Uime cijele reprezentacije želim reći da smo tužni i razočarani što je stigla Fifina kazna, još jedna u nizu. Smatramo da nema mjesta neprimjerenom navijanju i da zaslužujemo nakon svih velikih natjecanja na koje smo se plasirali podršku i u ovim kvalifikacijama punih tribina - kazao je Srna.

Komentari 70

HR
hr76
19:28 03.06.2016.

Država na temelju Domovinskog rata mora dekriminalizirat taj pozdrav jednako kako je dekriminalizirana i kuna kao nacionalna valuta. I onda neće više bit problema, jer osim pozdrava nema tu nikakvih crnih kapa i slično. To što nam prikrpavaju domoljubni pozdrav kao ustaštvo smo sami krivi, i to treba ispraviti zakonom, pa čak i u inat mrziteljima Hrvatske.

VL
MM
maximilijanalexandar.max
20:30 03.06.2016.

Krenuli ste zabranjivati nešto što se nikad neće zabraniti. Pametnije vam je bilo da ste ozakonili taj pozdrav i uefi i fifi objesnili da je to starohrvatski pozdrav koji je bio peisutan kroz cijelu povjest a pritom i drugi svijetski rat je dio hrvatske povijesti tako da je se koristio i u to vrijeme kao i vrijeme domovinskog rata.

VL
ST
staromlad
22:06 03.06.2016.

Tu su upletni neki gadni interesi. Onaj tko ovime dirigira dobro zna kako treba napraviti pomutnju. Koristi se nezadovoljstvo dijela navijača (čitaj, Torcida koja želi jaki Hajduk i Boysi (huligani) koji su nakon godina divljanja (Austrija, Prag, Udine itd.) odbačenii od kluba) u svrhu ocrnjivanja same Hrvatske, udaranja po njezinim simbolima (jedan od simbola je i sport) i prikazivanja iste kao nazadnjačke, crne i netolerantne. Taj rukopis je vidljiv i običnome čovjeku pa je sada glavno pitanje zašto to nije vidljivo i onima koji bi mogli i poduzeti da se te stvari izbjegnu.

VL
DU
Deleted user
21:06 03.06.2016.

Tako je kapetane. Volim te Hrvatska.

VL
KR
KritičarVL
19:19 03.06.2016.

Moraš biti poremećen da napraviš zlo tisućama djece koja jedva čekaju da gledaju našu reprezentaciju... Smeta vrh HNS-a? Oni ne stanuju na stadionu!!!

VL
Avatar ^orlando^
^orlando^
00:52 04.06.2016.

Opet svi krivi samo ustaše nevine i sve im podmetnuta banda četnicko crvena na čelu sa Šimunicem.

VL
DA
Dalmos
21:44 03.06.2016.

Ovo crtanje svastika I ova saka jada sta vice za dom spremni pokusavaju nama ljudima koji vole Hrvatsku I reprezentaciju da naskode.Naravno tu se lijepe dotepenci u Split sa okolnih planina I brda I Hercegovine da dokazu svoje Splicanstvo moraju se soladirizirati sa ovim I pokusati izbaciti reprezentaciju iz bilo kojeg natjecanja jer eto,Hajduk ne moze biti prvak zbog Dinama.Uz odobravanje svakolike mrziteljoHrvatske struje.I uz pljesak Srba jer eto,oni se ne mogu nigdje kvalificirat jer su sr.. u nogometu pa bi zelili da I mi budemo isto smece.Ali necete uspjeti jer mi koji volimo ovu zemlju smo u vecini I volimo ove decke I ovu reprezentaciju jer druge nemamo.Za vasu informaciju,Hajduk ne moze biti prvak I da nema Dinama jer ima drugih jacih klubova.Prestanite sramotit ovu zemlju I svoj narod klicanjem za dom spremni I ustasama jer su sramota ove zemlje I naroda.Debili koji su pobjegli u Cile I Argentinu sa lovom I ostavili svoj narod na cjedilu da budu pobijeni.Sramota nad sramotama,kukavicluk.I to velicate,ko da nemamo iz povijesti junaka.Velicate pobjegulju koji je svoj narod ostavio na cjedilu da bude pobijen I covika koji je darova Dalmaciju I Istru Italiji,odbacio svoj narod tako da nas Talijani muce I progone I minjaju nam imena...Bruke od navijaca takozvanih.

VL
DU
Deleted user
21:58 03.06.2016.

Srna, trebao bi dati apel nogometnom rukovodstvu da osude neprimjereno navijanje.

VL
SE
seljacinaxxx
23:22 03.06.2016.

trebaju platiti kaznu oni koji huskaju i oni koji urlaju

VL
TH
than
01:16 04.06.2016.

Pa ocigledno da je jedino rjesenje da se izadje iz svih natjecanja privremeno, jer je drzava nesposobna kazniti takve. Uostalom sto ocekivati od drzave u kojoj netko pokrade desetke milijuna kuna i onda guli krumpire nekoliko mjeseci i odradio je kaznu....

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
23:01 03.06.2016.

Nemremo mi prestati sa "Za dom spremni" jer pravi domoljubni hrvati smo takvi da štujemo zločine, zločince i sramna djela.

VL
SJ
Sve je uzalud
20:00 03.06.2016.

.......Šta navijači misle o vlastitoj državi ne zemlji pokazuju navijanjem.............a šta političari misle o svojoj državi gledama svakidnevno................

VL
Avatar Analytic
Analytic
20:06 03.06.2016.

Obratio se krivom grupom...pravim navijacima ne treba reci vec onim balavcima koji kao muhe bez glave traze nered. Trebao je poslati apel pravim navijacima da zaschamaraju prvog koji zapali baklju ili pocne pjevati trenutno zabranjene uzvike i otet im osobnu...

VL
AL
alfredö
09:06 04.06.2016.

A Srnu, ne bas prebistrog, podmetnuli da drzi lekcije, i upucuje apele..HAHAHAH..Pa sto savjetnik i vrbanovic nisu izasli pred javnost i zahtjevali? A siguran sam da i Charli ima o svemu sasvim drugo misljenje. ;)

VL
L0
luena 01
14:44 04.06.2016.

E "moj" Srna badava tebi apel...To nisu "navijaci", huligani! Mi pravi navijaci smo srecm uz vas na travi ma gdje god mi bili, a ovi drugi prave nerede u svakoj utakmici na tibinama da bi nas osramotili i nanijeli stetu...

VL
GA
Gambit
07:37 04.06.2016.

Što je primjereno, Srna? Ole, ole, ole, ole, ole, ole, ole? Nije navijanje samo reklama za pivo.

VL
AL
alfredö
09:02 04.06.2016.

Huligani iz HNS su sami sebi skocili u zeludac. Zeleci se uvuci gospodi iz UEFE u dupe, i tako dobiti mjesta u kojekakvim dobro placenim odborima, poceli su ispunjavati sve nebuloze koje su ovi zahtjevali.Bez otpora, bez kritike..I onda je na kraju dosao u transparent Vukovar, i umjesto da onda kazu :dosta, odjebite, i taj transparent su uklonili. Naravno da sad zele i "za dom" da zabrane, iako su onda branii Simunica..Znaci jos tada je huliganima iz hns taj uzvik bio ok.. I na kraju krajeva, za ono sto se desilo u Osijeku ne mogu "huligane" BBB i Torcidu kriviti.Oni nisu bili tamo. Tamo je bila od strane hns probrana publika, s besplatnim kartama.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:10 03.06.2016.

U ime cijele Hrvatske poštovani igrači odreknite se interesima pojedinaca koji su privatizirali Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Hrvatski građani smatraju da u njoj nema mjesta onima koji su u teškom sukobu interesa i koji koristeći položaj u HNS-u postavljaju trpaju novce u svoj džep. Molimo igrače neka prestanu sa sramotnim guranjem glave u pijesak, da ne drže zatvorene oči i da se takvim osobama glasno i jasno suprotstave, a da se prema navijaćima odnose s poštovanjem. Usto, vjerujemo da bi se i država mogla konačno uključiti u rješavanje problema.

VL
IV
ivan968
03:42 04.06.2016.

Za Dom Spremni

VL
Avatar jura37
jura37
11:19 04.06.2016.

Srna, smiri se, Tata ce kupit navijace i podjelit djecici besplatne karte ;)

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.