Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠAN TRANSFER

Antonio Milić otišao u Belgiju, Hajduk zaradio neočekivano mnogo novca

Antonio Milić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
24.12.2014.
u 08:10

Vjerovalo se da će Milić napustiti splitski klub za maksimalno 400 tisuća eura, što znači da su na Poljudu uspjeli inkasirati stotinu tisuća

Zimska "rasprodaja" na Poljudu je i službeno započela, a prvi koji napušta redove splitskih bilih jest 20-godišnji branič Antonio Milić! Karijeru će nastaviti u belgijskom Oostendeu, a Hajduk za to dobiva pola milijuna eura.

Riječ je o devetoplasiranoj momčadi belgijskog prvenstva i talentiranog su hajdukovca doveli na tri godine. A da mu privikavanje na novu sredinu ne padne preteško, pomoći će 18-godišnji Ante Blažević, koji je Hajduk zamijenio Oostendeom u srpnju ove godine.

Inače, vjerovalo se da će Milić napustiti splitski klub za maksimalno 400 tisuća eura, što znači da su na Poljudu uspjeli inkasirati stotinu tisuća više i sasvim sigurno mogu biti jako zadovoljni tom činjenicom.

No teško će naći zamjenu za igrača koji je odigrao za njih 77 utakmica u svim natjecanjima te zabio devet pogodaka, a uz to je i standardni U-21 reprezentativac, na kojeg je oko "bacio" odavno izbornik A vrste Niko Kovač.

>> Svi osim Milevskog mogu otići, Brbić i Vučević na (ras)prodaji u Londonu

Komentara 14

PE
peroZG
08:42 24.12.2014.

hahahahahah stvarno ste me dobro nasmijali. vi novinari majstori u pisnju gluposti. pisete 500000 eu da je veliki novac za transfer stvarno hahahhahaha!!! vas slag na tortu je to kad ste napisali koliko je odigral utakmica, koliko zabil, golova, igral za reprezentaciju u-21i sad vam je to neka astronomska cifra? ja vam velim da se je prodal iz dinama da bi to tek bila cifra a ne ovo. jednog mladog perspektivnog, telentiranog nogometasa prodati za deparac, stvarno uspjeh?!

ED
europski dinamo
09:11 24.12.2014.

Ne znam tko me vise odusevio novinar ili visina transfera? Koliko od 500 000 ide igracu,a koliko klubu? He he....

DI
dinamojavolim1
08:32 24.12.2014.

puno novaca????? znaci 500000 eura je puno novaca a kad dinamo proda igraca za 5 milja eura to je onda trgovina ljudima ajde super,drago mi je da ste mi objasnili hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije