Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena transfer-lista

Svi osim Milevskog mogu otići, Brbić i Vučević na 
(ras)prodaji u Londonu

18.02.2014., Split - Prijateljska nogometna utakmica u Poljudu izme??u Hajduka i Udinesea u povodu domacinova 103. rodjendana. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
17.12.2014.
u 09:33

Milić je već prodan u Lille, a pola odštete od 400.000 eura već je plaćeno.

Jedini igrač iz Hajduka koji nije na prodaju je Ukrajinac Artem Milevski, to je i službeno potvrđeno iz Poljuda. Ali, zato su svi ostali na otvorenoj transfer-listi, samo je pitanje ponuda za igrača Hajduka. Kojih baš i nema previše.

Odnosno, zainteresiranih ima, ali konkretnih poslova još uvijek nema. Tu izuzimamo Antonija Milića koji je već prodan u Lille "via" Oostende.

I pola odštete od 400 tisuća eura već je plaćeno, i potrošeno.

Otišli na Otok

A predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević nemaju namjeru čekati "ženike", krenuli su prema Londonu da bi obavili neke razgovore.

– Istina je, u Londonu smo, razgovaramo... I to je sve – kratko će Brbić.

Posljednji put kad su bili zajedno u Londonu prodali su Marija Pašalića u Elche. Kako su svi Hajdukovi igrači u fokusu prodaja, može se naslutiti tko je za englesko tržište.

Avdija Vršajević već je bio na meti Midlesbrougha, nedostajala mu je jedna utakmica za reprezentaciju BiH kako bi ispunio rigorozne uvjete za radnu dozvolu.

Balić na meti Engleza

Drugi na meti Engleza je Andrija Balić, Tottenham je bio vrlo nasrtljiv u nastojanjima da ga kupi za sitniš od milijun i pol eura.

Taj je iznos zapravo rasprodaja kućnog blaga, Hajduk bi napravio veliku glupost da proda Balića. Englezi su zainteresirani i za Vlašića, ali sve o tom transferu stavili bismo u rubriku "vidi pod Balić".

Komentara 12

MA
marn
10:17 17.12.2014.

najbolje za hajduk bi bilo da obojica ostanu u londonu

AU
aussieboy
10:35 17.12.2014.

Pocela rasprodaja, daj koliko das!!! Za dzabe dam samo da prodam!!!!

Avatar jebb
jebb
12:50 17.12.2014.

E moj Hajduce, kakvi te samo papci vode, to je za plakati. "I pola odstete od 400 tisuca eura vec je placeno, i potroseno"! Velike novce oni obrcu na transferima! Zato njima Mamic smeta, jer ih ljubomora razara. Mamic bi prodao sladoled za 400 tisuca eura, a Hajdukovi mestri od zanata moraju agentima otici na noge i nuditi najbolje sto imaju u bescijenje. Ako uspiju jos koga "utopiti", valjda ce to pokriti troskove putovanja u London?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije