Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u SAD-u

Azevedo se oprostio uz novi poraz svojih Amerikanaca

13.06.2017.
u 07:05

Na utakmici koja je odigrana na bazenu sveučilišta u Stanfordu od vaterpola se oprostio reprezentativac SAD-a i bivši igrač Juga (od 2008. do 2010.) Anthony Azevedo

Hrvatski su vaterpolisti i u drugoj pripremnoj utakmici u SAD-u pobijedili domaću selekciju, ovaj put s 8:7 (1:2, 2:2, 2:2, 3:1). I to bez kapetana Sandra Sukna kojemu je dijagnosticiran lom prsta pucačke ruke zbog čega će propustiti i završni turnir Svjetske lige u Rusiji.

Na utakmici koja je odigrana na bazenu sveučilišta u Stanfordu od vaterpola se oprostio reprezentativac SAD-a i bivši igrač Juga (od 2008. do 2010.) Anthony Azevedo.

– Ovo je za mene bio scenarij iz snova. Oprostio sam se od vaterpola na Stanfordu gdje sam igrao četiri godine i upoznao suprugu Saru. Osim toga, oproštajnu sam utakmicu odigrao pod kapicom najdraže momčadi, reprezentacije SAD-a, u susretu s nacionalnom momčadi države u kojoj sam proveo prekrasne trenutke. A u Dubrovniku mi se rodio i sin. Nakon 27 godina igranja vaterpola za mene završava jedna važna dionica – kazao je Azevedo za službenu stranicu Američkog vaterpolskog saveza.

Amerikanci su u ovoj utakmici imali i vodstvo od 6:3, ali naši su igrači odličnom igrom u posljednjoj četvrtini preokrenuli tijek zbivanja i na kraju pobijedili s 8:7.

Pogotke za Hrvatsku postigli su Fatović (3), Garcia (2), Šetka, Krapić i Buljubašić. Vratar Bijač skupio je devet obrana. Našim reprezentativcima preostaju još dvije utakmice u SAD-u (u utorak u Thousand Oaksu i u srijedu u Long Beachu), a cijela turneja je priprema za završni turnir SL u Ruzi pokraj Moskve. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije