Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan dvojac

Ante Rebić to je znao! Evo što je Hrvat napravio trenutak prije Jovićeva gola

Chelsea - Eintracht
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.05.2019.
u 08:09

Hrvatski reprezentativac ima veliko povjerenje u Jovića kojem je to bio deseti gol u Europskoj ligi, a ukupno 27. ove sezone!

Nogometaši Eintrachta nisu uspjeli izboriti finale Europske lige. Momčad Adolfa Hüttera u uzvratnoj utakmici u Londonu izgubila je od Chelseaja nakon jedanaesteraca s 5:4.

I nakon produžetaka rezultat je bio 1:1, kao i u Frankfurtu. Austrijski trener odlično je vodio momčad ove sezone, dogurao ju je do polufinala EL-a, a Bundesligi je, dva kola prije kraja prvenstva, na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Chelsea - Eintracht
1/11

Naš Ante Rebić važan je kotačić Hütterova stroja koji se sjajno slaže s Lukom Jovićem. Odličan su dvojac i na terenu se fantastično razumiju.

Srpski napadač ove sezone igra u odličnoj formi i suparnicima trese mreže kao po filmskoj traci. A zanimljivi detalj s dvoboja u Londonu nije promaknuo objektivu kamere.

Naime, u 49. minuti Jović je nakon proigravanja Gaćinovića pogodio u Chelseajevu mrežu za 1:1. Trenutak prije naš Rebić već je slavljenički digao ruke u zrak, jer je znao da će suigrač postići pogodak.

Hrvatski reprezentativac ima veliko povjerenje u Luku kojem je to bio deseti gol u Europskoj ligi, a ukupno 27. ove sezone!

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
08:51 10.05.2019.

Nema govora da se Srbi i Hrvati tako slažu kako bi VL htio. Svako ima svoju državu i različite interese. A ovo sa dizanjem ruku u zrak kad ti je suigrač u stopostotnoj šansi nije ništa neobično i događa se na svim utakmicama širom svijeta. Golman frankfurta je digao ruke još prije rebića, ali koga to interesira

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:33 10.05.2019.

Ante bit ćeš svaki dan u novinama i nemoj mislit da je to zbog Luke i Mijjata znaš 😂

RI
ribar110
15:29 10.05.2019.

Vidoviti Ante!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije