Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka sve bliže

ANKETA Tko će pobijediti u finalu Lige prvaka? Brazilska legenda stavila 1900 eura na pobjedu Intera

Manchester: Liga prvaka, Manchester United - Inter
Foto: Neal Simpson/PRESS ASSOCIATION
1/5
08.06.2023.
u 11:23

Adriano , kojeg su dok je igrao u Interu zvali "L'Imperatore" zaradit će sedam puta više od uplaćenog ukoliko njegov bivši klub pobjedi. Za milanski klub zabio je 48 golova i nastupio 123 puta tijekom svojih šest sezona na San Siru

Inter Milan i Manchester City susreću se ove subote u 21 sat na Ataturkovom stadionu u Istanbulu kako bi odlučili o pobjedniku ove sezone Lige prvaka. Inter je svoje mjesto u finalu izborio u milanskom polufinalu protiv gradskog rivala Milana pobijedivši ih ukupnim rezultatom 3:0, dok je City do svoje prilike došao "pregazivši" Real Madrid s 4:0 na Etihadu.

 Adriano Leite Ribeiro, bivši reprezentativac Brazila i jedan od najboljih napadača Intera i uopće svoga vremena, na Instagramu je objavio da se kladi na pobjedu Intera u finalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Njegove nade ne odražavaju se na kladionicama koje momčadi s Etihada daju prednost koeficijentom 1.50 dok je za pobjedu Intera koeficijent čak 7.30.

GALERIJA Karim Benzema stigao u Saudijsku Arabiju: Prodano preko 55 tisuća ulaznica za njegovo predstavljanje

Manchester: Liga prvaka, Manchester United - Inter
1/13

Brazilac, kojeg su dok je igrao u Interu zvali "L'Imperatore" (Car), ostao je nepokoleban u svojoj podršci pobjedi talijanskog velikana te je na njih uplatio gotovo 1900 eura.

To znači da će, ukoliko Nerazzurri pobijede u Istanbulu, Adriano dobiti čak sedam puta veći iznos od svoga uloga, odnosno više od 13.5 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

Brazilac je u Interu igrao u dva navrata. U prvom milanskom periodu, od 2001. do 2002. godine nastupio je tek osam puta i zabio jedan gol, no svoj je procvat doživio od 2004. do 2009. godine nakon povratka iz Parme. U tom je periodu nastupio 115 puta i upisao 47 golova za crno-plave.

VIDEO Hoće li situacija s Livajom utjecati na Hrvatsku? Evo što kažu bivši vatreni

Komentara 1

BU
Bubalamala
19:43 10.06.2023.

Ako se zna da su finale pobjeđivale ekipe u kojima je bio barem jedan Hrvat onda nema dvojbe da će to biti Inter sa Brozovićem. Počevši sa Mandžukićem i Bayernom te Rakitić sa Barcelonom pa opet Bayern sa Perišičem zatim Real sa dvojcem Modrić Kovačić. Potom serija tri puta Modrić sa Realom da bi na red došao Lovren sa Liwerpolom i na kraju Kovačić sa Čelseom. Zato inter sa Brozovičem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije