Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudac se oglasio

ANKETA Recite nam: Je li Hrvatskoj s pravom poništen pogodak Ivana Perišića ili ne?

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/24
25.03.2023.
u 21:47

Nakon nekoliko odbijanaca Marko Livaja je u zračnom duelu proslijedio lijevo do Perišića koji je silovito zakucao loptu u mrežu i krenuo slaviti, no portugalski sudac Pinheiro je poništio pogodak zbog naskakanja Livaje.

Hrvatska i Wales od 20 i 45 na Poljudu igraju prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Pred više od 30 tisuća navijača u sjajnoj atmosferi u Splitu, vatreni su na poluvrijeme otišli s prednosti od 1:0.

Pogodak za vodstvo djelo je Andreja Kramarića. Potpuno zasluženo vodstvo za Hrvatsku od 28. minute. Andrej Kramarić je na 30-ak metara je primio loptu, fantastično se snašao oko Rodona, čak mu i progurao loptu kroz noge, te na kraju vrhunski i neočekivano špicom kopačke s 20 metara zabio za 1:0 Hrvatske protiv Walesa na Poljudu.

>> OVDJE PRATITE UTAKMICU

No, Hrvatska je zabila i svega dvije minuta ranije. Nakon još jednog kvalitetnog prekida mislili smo da je Hrvatska došla u vodstvo u 26. minuti. Nakon nekoliko odbijanaca Marko Livaja je u zračnom duelu proslijedio lijevo do Perišića koji je silovito zakucao loptu u mrežu i krenuo slaviti, no portugalski sudac Pinheiro je poništio pogodak zbog naskakanja Livaje. 

>> VIDEO: Dječak Ivan na Poljudu napadaču vatrenih uputio posebnu poruku

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
23:57 25.03.2023.

Sudac je samo sudio ono što Livaji Kustićevci u našoj ligi ne smiju suditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije