Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJES I NEZADOVOLJSTVO

ANKETA Pitamo vas: Treba li Ivan Leko otići iz Hajduka?

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/42
22.10.2023.
u 22:15

"Bio bih sam sebi smiješan da odem. Ja sam samo trener. Nemam pojma što će biti sutra, za pet dana, mjesec dana ili pet godina", rekao je Ivan Leko na press konferenciji nakon što su navijači s tribina tražili njegov odlazak

Hajduk je u nedjelju navečer imao priliku ponovo preuzeti vrh ljestvice HNL-a. Istra 1961 šokirala je u Puli momčad Željka Sopića i uzela bod premda je Rijeka u utakmicu ušla kao izrazit favorit. Hajduk je trebao pred brojnom domaćom publikom pobijediti u derbiju i vratiti veselje u Split.

Umjesto toga na Poljudu vlada nezadovoljstvo i zabrinutost. Već su nakon utakmice pripadnici Torcide počeli skandirati: "Leko, odlazi!" Na press konferenciji nakon susreta se na te uzvike osvrnuo i sam Ivan Leko

GALERIJA Hajduk poražen na Poljudu! Niti Livaja ih nije uspio spasiti

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/42

"Najlakše se predati i reći 'ajde vozi'. Došao sam ovdje iz ogromne emocije. Bio bih sam sebi smiješan da odem. Ja sam samo trener. Nemam pojma što će biti sutra, za pet dana, mjesec dana ili pet godina.  Moramo šutjeti i raditi. Svi znamo težinu dresa", kazao je Leko.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, to što on želi ostati, ne znači da isto žele srčani navijači Hajduka. Društvene mreže i službena Facebook stranica Hajduka puna je poziva za njegovim odlaskom. "Leko ovu ekipu ne vodi nikako, a najveći uteg i gomila problema u Hajduku je Livaja, koji se svim i svačim bavi osim igranjem", stoji u jednom od komentara. Zato vas pitamo. Treba li nakon ovoga poraza Ivan Leko otići iz Hajduka?

Trenutno je Hajduk na drugome mjestu ljestvice s 21 bodom. U posljednjih šest kola pretrpio je čak četiri poraza. Prije nedjeljnog debakla na Poljudu porazila ih je Rijeka, a izgubili su i od Gorice te od Istre.

VIDEO Trener Hajduka izazvao bijes Torcide. Skandirali s tribina: 'Leko, odlazi!'

Komentara 11

EJ
ejStef
07:21 23.10.2023.

Mislim da je Leko napravio dobre stvari. Sada je Hajduk u padu forme, no to je normalno, dio igrača je star, neki su ozlijeđeni i sl. Hajduk ove godine ima veliku šansu osvojiti prvenstvo, bez obzira na Rijeku. Rijeka je mlada ekipa i kao takva sklona oscilacijama, a sigurno će ozljede stići i njih... I dalje je najveći adut Hajduka Dinamova uprava koja je od Dinama napravila klub za sredinu tablice. Time je iz igre izbačen najveći favorit za osvajanje prvenstva, što znači da je sve otvoreno.

AB
abram
08:14 23.10.2023.

Kod njih je svejedno tko je trener, a kako je krenulo tako će biti i u Dinamu

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:24 22.10.2023.

Hajduku je uvijek "vrime"... samo im nije vrime da se pogledaju u ogledalo. I navijači i uprava koja obećava rezultate koji su nedostižni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije