Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE U ZNAKU INTERA

Andrijašević: Otac prigovara, ali tek mama...

Franko Andrijašević
Ivo Čagalj/Pixsell
30.07.2012.
u 14:39

Prodaja ulaznica ide odlično i u klubu smatraju da će stadion biti rasprodan i puno prije ogleda s Interom u četvrtak

Unatoč odličnoj izvedbi i pobjedi nad Splitom u gradskom derbiju na Poljudu sve je okrenuto skorašnjoj utakmici s Interom. Od ranih jutarnjih sati jučer se čekalo u dugim redovima i, kako kažu u klubu, prodaja ulaznica ide odlično. Momčad Miše Krstičevića već je odavno mobilizirana za taj susret u kojem objektivno nemaju što izgubiti. Diva iz Milana dočekat će sasvim sigurno rasprodan stadion. Male su šanse da na dan utakmice bude ulaznica. Hajdukov stoper Goran Milović osvrnuo se na sraz sa Splitom. 

– Htio bih čestitati suigračima i stručnom stožeru na igri protiv Splita. Na momčadi se nije osjetio umor. Napokon imamo pravi gradski derbi. To je odlična stvar za grad, a i za hrvatski nogomet.

Je li vas Split razočarao?

– Nije me Split razočarao. Mi smo njih iznenadili presingom. Nismo im dali da razviju igru kao protiv Rijeke. Nisu oni bili loši, oni su dobra momčad, ali mi im nismo dali igrati. Mislim da smo malo bili i podcijenjeni – kazao je Milović i okrenuo se skorašnjoj utakmici s Interom.

– Bit će to nagrada za ovaj klub i navijače. Mukotrpno smo trenirali. Bit će to prava poslastica na prepunom Poljudu. Ne može ni Inter garantirati da će lako izići pred ovakvu publiku i dobiti s lakoćom.

Ima li straha u momčadi uoči utakmice?

– Ne bih ja pričao o strahu iako smo mi mlada momčad. No ponijet će nas publika. Uz njihovu podršku i našu žustrinu sve je moguće, tim više što ni Inter još nije uigran.

Što za vas predstavlja igranje protiv igračkih klasa poput Milita kojeg ćete vjerojatno čuvati?

– Prošle sam godine igrao protiv Zamore sa Splitom. Milito je prije nekoliko sezona zabio u finalu Lige prvaka. Puno ću više morati razmišljati glavom u ovoj utakmici jer to su igrači s drugačijim linijama kretanja. Da je više takvih utakmica, momčad bi brzo napredovala.

Hoćete li od Milita tražiti dres?

– Probat ću od Samuela ako uspijem – zaključio je Milović.

Igrač odluke i strijelac jedinog pogotka protiv Splita bio je Franko Andrijašević.

– Navijači su svih 90 minuta navijali, posebno zadnjih desetak minuta koje su nam prolazile kao dani. Presretan sam što sam odlučio. Zaslužio sam to nakon svih promašaja, posebno onih prošle sezone. Momčad je dala maksimum i pokazala pravo hajdučko srce – kazao je Andrijašević.

Zadnje utakmice češće ulazite u šansu?

– Trener mi je dopustio da se priključujem naprijed. Uspijem ući u dobre prilike. Nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje.

Daje li otac savjete?

– Dosta savjeta daje, no nije tako rigorozan kao mati... Čak i kad je dobra utakmica, zna mi prigovoriti. Dosta mi pomažu njegovi savjeti, a uvijek se može i bolje.

Inter?

– To je velika nagrada. Možemo biti skroz mirni jer nemamo što izgubiti. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe.

Tko vam je najdraži Interov igrač?

– Uh, ima ih dosta. Sneijder, Milito, Pazzini...

Komentara 2

LI
Ligar
18:24 30.07.2012.

Stvarno mi nije jasan novinar koji pita igrača prije utakmice čiji će dres tražiti... Zbog takvih stvari, kao i trenerovom očaranošću Mourinhom je Dinamo izgubio od Reala kod kuće, nije vjerovao da može... Bili tići, ne nasjedajte na te novinarske budalaštine! Vjerujte. Sretno. Purger

MI
milton
19:40 30.07.2012.

Naprid bila dico. Ovi šugavi novinaru daju vam vrijednost manje. Nije taj Inter nešto. Razbijte ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije