Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozadina izbora
Povratak na članak

Sanader nije srušio Markovića, teško da će Plenković Šukera

Vrh HDZ-a (još) nije dao konkretan signal za koga bi HDZ-ovci trebali ‘odigrati’ u skorašnjem izboru novog šefa Hrvatskog nogometnog saveza.

Komentari 92

CE
cenzura
10:00 25.11.2017.

Dobro je novinarka počela tekst upozorivši na primjer Perua koji bi zbog mješanja politike mogao "izletjeti" sa prvenstva ali potom nastavila piskarajući kao Dasović & co. Već smo jednom upozoreni kad je "dizač tegova" počeo trkeljati o "isušivanju močvare" papa nam sad ne bi bilo mudro petljanje bilo kojih i čijih političara. Smatram da treba poštivati proceduru i nek pobjedi bolji a sve ovo tendencionalno piskaranje ničemu dobrom ne pridonosi.

VL
DU
Deleted user
10:01 25.11.2017.

HDZ je veliki , tu se postavlja pitanje , koja struja HDZ -a ? , znači ne telebajte , kakav da je ,Šuker ima uspjeha i karizmu , pa neće valjda voditi reprenzentaciju druga liga , tu smatram sve ovee priljepak veličine poput Šimiča , Pletikose , Balabana, Jeličića i inih , zna se kojih, bili su nigometaši druge klase , to je činjenica , a to što ih forsira Boban , to je opet druga priča , Boban puno priča i glumi intelektualca , ustvari glup je ko k.....,, ptt, to znaju , oni koji ga znaju

VL
BI
billynik
09:56 25.11.2017.

Šegava ova Šego.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:56 25.11.2017.

Ovaj članak ni ništ drugo neg rivanje politike v nogomet. Plasirali smo se na SP (na velku žalost nekih), mogli bi i tam postić nekaj solidnog (na žalost nekih), nogomet je zapraf jedino kaj donekle uspješno funkcionira (na žalost nekih), ajmo onda ovak sje...t jedino kaj još donekle funkcionira, a budi pozitivne nacionalne osječaje !!!

VL
DO
DonQuijote
10:09 25.11.2017.

Kakvo smeće od članka, strahota jedna

VL
BU
buljanzeljko453
11:29 25.11.2017.

Uzalud trosite tintu I svoje vrijeme novinarcici, suker ostaje hrvatska u rusiji znam tesko vam je ali takva vam sudbina. Hdz je za sukera naravno, to je novinarko isto da kazete bernadic je protiv jovanovica kazu bliski izvori. .hehe

VL
OK
okolokere
14:22 25.11.2017.

Jedan veliki gospodin, svakako velik i kao igrač i kao nogometni trener bio je izvrgnut vulgarnim napadima i nasilju rulje i medijskog smeća. Taj gospodin bio je Vlatko Marković. To što ga i dalje pljuju govori o prilikama u Hrvatskojoj a ne o njemu. Ovdje se pljuje po navici, ovdje ološ proziva časnog čovjeka a u slučaju Vlatka Markovića sve je završilo njegovom smrću. Umjesto da mu se prizna neupitno i da mu se makar posthumno oda poštovanje medijskom ološu nije teško da ga pljuje i nakon smrti. Naivni i oni koji misle da misle čitajući Dasoviće i Flakove spremni su pljuvati bez kraja i trajno. To je njihov način života te je sva sreća da FIFA ne dozvoljava da ološ i ulica određuju tko će biti na čelu HNS. Mislili Šimić i co. o tome što hoće varaju se ako misle da njih ne bi sašlo isto što i Markovića i sada Šukera. U Hrvatskoj je stvoren kaos i njega održavaju ljudi poput Dasovića, Flaka i tolikih koji svoj kruh nikada ne bi zaradili izvan Hrvatske već samo uz pomoć ovdašnje rulje koja Hajku vidi kao jedino prirodno stanje.

VL
VA
valentin2017
13:56 25.11.2017.

"Novinari" VL skovali su sve planove i obradili sve moguće urote. Budalaštine nisu htjeli pisati oni "pametni" muškarčine već su gurnuli dnevnog potrčka u vatru. Da nije za plakati bilo bi smiješno!

VL
LU
lukivoda
11:54 25.11.2017.

kak to da još nije izašel komentar od Pofuka kad već svaka šuša ševi HNS ?!

VL
AR
Artukovic
11:28 25.11.2017.

Samo se nadajte....hehe

VL
DA
davnor
11:39 25.11.2017.

Uzalud vam trud svirači pokušavate već dulje vrijeme srušit šukera brend hrvatski a nametnut nekog za koga nitko nije čuo kao za vaše novinare dasovića ševu ja nju idruge poputhalača.

VL
LE
LeicesterCity007
13:52 25.11.2017.

politicari ce nam ubrzo odlučivati šta da jedemo. politiko marsh iz fudbala

VL
SS
sokac sa drave
11:56 25.11.2017.

Simic i drustvo upravo izasli iz sume sto se jasno vidi na fotografiji.Neki dan u otvorenom svaki koji je htio megao je primjetiti da Simic nemoze srociti prostu recenicu,o prostoprosirenoj nema teorije.Sarajlija Stanic im odrzao lekciju i krk,krk retoriku.

VL
VA
valentin2017
15:07 25.11.2017.

Hahahahaha "IZVOR BLIZAK PLENKOVIĆU"!!!!! Pa sa kime ste vi bliski u Lijepoj našoj to znamo.

VL
DU
Deleted user
09:45 25.11.2017.

treba postovati valjanu zakonsku proceduru u izboru predsjednika hns predsjednik hrvatske vlade bi najradije postavio na to mjestso referenta za sport iz evroparalamenta nekog briselskog sportasa po direktivi onda bi hrvatska postala svjetski prvak u rusiji....

VL
JO
jocorluka
16:47 25.11.2017.

Da ,VL navodi da bi se Plenki mogao udružiti sa jovanom i njegovim drugom šimićem;likely poslije plasmana HR na svjetsko prvenstvo vide doće novac u milijunima eurića onda bi jovan,šimić a kako ovi divane i plenki (ja ne mislim da će se plenki petljati jer plenki ima dosta love od agrokora) a jovan,šimić,a šta nije tu i joško jeličić ili on djeluje iz sjene.Dakle problem je napravljen plasmanom u Rusiju jer da nije stigla lova jovan i šimić bi zaboravili HNS.

VL
NL
nenad.levar
10:27 25.11.2017.

iza ovih finih odijela i frizurice Plenkovica skriva se teška komunjara boljsevik za kojeg bi staljin rankovic tito bili male bebe ,sve taj zeli kontrolirati i nadzirati i odlucivati ali taj folirant na baterije je zaboravio da HNS ne mora slusati direktive EU i ne mora predsednika HNS a stipati i vatati za guzu neki pederi iz EU,ne HNS je autonoman i neovisan a HDZ pokazuje svoje lice,da su to udbasi komunisti obukli hrvatki dres ali su provaljeni i svatko normalan treba znati da HDZ nema veze sa hrvatstvom demokracijom i da su to trenutacno najvece stetocinepo hrvatsku drzavui

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
11:50 25.11.2017.

Iva oko moje metnem ti ga u grlo.

VL
AB
Abendblatt
17:17 25.11.2017.

Nije posao Plenkovica da rusi Sukera, sto ima Plenkovic sa Sukerom ili HNSom??? Politika se ne smije mjesati u Sport.

VL
Avatar x-y
x-y
11:39 25.11.2017.

goni bandu, kriminalce, i mafiju zajedno sa adz-om preko izvora...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.