Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparnici u Euroligi

Anderlecht primio pet komada

'CORRECTION SCORER NAME IN CAPTION Villarreal\'s Brazilian forward Nilmar (7) celebrates his goal against Racing Santander with teammate Italian forward Giuseppe Rossi (R)during their Spanish League f
'JOSE JORDAN'
03.10.2010.
u 21:50

Villarreal je ove sezone izgubio samo dvije utakmice, protiv Real Sociedada i Dinama. Sada su drugi, iza Valencije

Uoči sraza s Dinamom u Europskoj ligi nogometaši Clubb Bruggea igraju sve bolje. Sinoć su u 10. kolu belgijskog prvenstva sa 3:2 pobijedili Gent.

Momčad Ivana Perišića sva tri pogotka postigla je za 28 minuta. Strijelci su bili Dorge Kouemaha u 14. minuti, Karel Geraerts u 26. te Venezuelac Ronald Vargas u 28. minuti.

Južnoameričkome 23-godišnjem ofenzivnom veznjaku to je bio već sedmi ovosezonski pogodak, te drži drugo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca. Perišić je sudjelovao u akciji kod drugog pogotka.

U drugoj utakmici Standard iz Liegea sa 5:1 je pregazio Anderlecht, Hajdukova protivnika u Europi. Prema belgijskim medijima, trener Anderlechta Ariel Jacobs još je bliže odlasku s klupe.

Zenit je sa 3:2 slavio protiv Spartaka iz Nalčika u 23. kolu ruskog prvenstva. Bila je to njihova 16. pobjeda, na poraz još čekaju. Dva pogotka zabio je Keržakov.

AEK je u petom kolu grčkog prvenstva sa 1:0 pobijedio Xantiju, a PAOK je poražen identičnim rezultatom od Arisa. Villarreal je pogocima Nilmara i Rossija kod kuće pobijedio Racing i došao do drugog mjesta u Primeri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije