Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD ATLETICOM

Ancelotti: To je Real kakav želim, s Xabijem Alonsom i Modrićem

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
06.02.2014.
u 22:08

– Ovo je Real kakav želim, formacija 4-3-3 s Modrićem i Alonsom daje nam kompaktnost. Odigrali smo najbolju utakmicu otkad sam ja trener - rekao je Ancelotti.

Nasmiješen, sjajno raspoložen Luka Modrić uživao je u velikoj pobjedi (3:0) nad gradskim rivalom Atlético Madridom u polufinalu Kraljeva kupa.

– Borili smo se i bili maksimalno koncentrirani. Uvijek je važno pobijediti rivala kao što je Atlético – rekao je nakon utakmice, dok se 60-ak novinara guralo da dođe do njegove izjave.

Presretan sam, ali nije to ništa posebno

Luka Modrić

igrač Real Madrida

Rekord Ikera Casillasa

U paru s Xabijem Alonsom u sredini nadigrao je Atléticovu prinovu Diega i zvijezdu Ardu Turana. Za Realova trenera Carla Ancelottija sada su otklonjene sve dvojbe:

– Ovo je Real kakav želim, formacija 4-3-3 s Modrićem i Alonsom daje nam kompaktnost. Odigrali smo najbolju utakmicu otkad sam ja trener.

Svjestan je da je postavljanje te formacije razočaralo neke, ponajprije Isca i Illarramendija koji ne igraju puno. Vratar Iker Casillas, koji brani u Ligi prvaka i kupu, dok je u prvenstvu na golu Diego López, srušio je rekord. Posljednji gol primio je u studenom, mreža mu je netaknuta 772 minute. Najviše zahvaljujući Modriću. U 72. minuti Atléticov branič Godin glavom je pucao, Casillas bio nemoćan, no odnekud se na crti pojavio Modrić i spasio siguran gol.

– Ma dobro, uspio sam obraniti tu loptu, presretan sam, ali nije to ništa posebno – ističe Luka.

Simeone: Bili su bolji

Potez je naišao na oduševljenje publike koja mu je ponovno klicala, najviše zbog borbenosti na čitavom terenu i lijepih dodavanja. Ovaj put odigrao je kvalitetno protiv velike momčadi, Atlética željnog naslova.

Trener Diego Simeone korektno je čestitao:

– Nismo dolazili u prilike za gol. Real je bio bolji. Odigrao je onako kako bi uvijek trebao igrati.

>> Evo kako je Modrić vrhunskom reakcijom spriječio gol Atletica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije