Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od junaka

Modrić: Atletico nas je pobijedio zadnja dva puta, zato smo bili tako dobri

Luka Modrić
Foto: NPH/Pixsell
1/2
06.02.2014.
u 08:42

– Gareth je posljednjih dana normalno trenirao, ali trener nije želio s njim ništa riskirati večeras jer već u subotu imamo važan susret, a Cristiano ne može igrati zbog suspenzije

Luka Modrić ponovno je bio jedan od najboljih igrača u važnoj pobjedi Real Madrida protiv Atletica (3:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Kraljeva kupa. Nakon utakmice bio je zadovoljan rezultatom.

– Izgubili smo posljednja dva susreta protiv Atletica i zbog toga smo bili jako usredotočeni i od početka smo se borili. Kad igramo kao što smo igrali večeras, vrlo smo jaki. Uvijek je važno pobijediti velike momčadi poput Atletica.

Luka igra odlično u posljednje vrijeme, a navijači Reala ga iznimno vole.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

(Foto: Reuters/Pixsell)

– Zahvalan sam navijačima. Ali za mene je vrlo važna stvar to što momčad igra odlično u zadnje vrijeme.

Gareth Bale jučer nije bio ni na klupi, a Luka je objasnio i razlog.

– Gareth je posljednjih dana normalno trenirao, ali trener nije želio ništa riskirati s njim večeras jer već u subotu imamo važan susret, a Cristiano ne može igrati zbog suspenzije. Zato ćemo svi ostali morati još jače zapeti. A što se tiče Ronaldove kazne, mislim da je nepravedna jer nije napravio ništa loše, ali to sad ne možemo promijeniti – zaključio je Modrić.

>>Real razbio Atletico 3:0, Modrić ponovno odličan

>>Evo kako je Modrić vrhunskom reakcijom spriječio gol Atletica!

Komentara 2

Avatar compañero
compañero
11:44 06.02.2014.

LM, koji je to igrač!?...bez obzira na stas, za svoju ekipu je ljudina - un gran hombre

BR
bronsky
09:25 06.02.2014.

Trebalo bi preispitati Lukino izbacivanje lopte s gol crte, ono budi sumnju u regularnost utakmice, kao da se kladio na jedan daje gol, svima koji su igrali oba daju, dužan je refundirati ulog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije