Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DILEME

Ancelotti poslao jasnu poruku u vezi Modrića: Lukina budućnost nakon sasvim je jasna

FRA, UEFA CL, FC Liverpool vs Real Madrid
EXPA/ laPresse/ Spada
01.02.2023.
u 17:35

Iskusni talijanski trenerski lisac ima visoko mišljenje o našem kapetana, jako ga cijeni i želi u momčadi Reala

Luka Modrić stalno se seljaka po Saudijskoj Arabiji ili američkom MLS-u, pojedini europski mediji pišu da Al Nassr nudi hrvatskom kapetanu 30 milijuna eura po sezoni i ugovor na dvije godine. 

Osim za njega brojni upiti su i za aktualnog osvajača zlatne lopte, francuskog golgetera Karima Benzemu. O mogućem odlasku dva najiskusnija igrača za medije je komentirao trener Carlo Ancelotti:

- Ne mislim da će oni doći u moj ured jer ne trebaju nikakav savjet. Moje je mišljenje kako legende Reala karijeru trebaju završiti u Realu - rekao je Talijan svoje mišljenje o hrvatskom maestru. 

Soccer Football - Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - January 26, 2023 Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring their first goal with Luka Modric and Eduardo Camavinga REUTERS/Susana Vera TPX IMAGES OF THE DAY Photo: SUSANA VERA/REUTERS
Foto: SUSANA VERA/REUTERS

Novinari su ga upitali može li španjolski veznjak Dani Ceballos zamijeniti Modrića jednog dana...

- Da, on ga može zamijeniti. Jako je inteligentan, ima samopouzdanje i osobnost. Ima mnoge kvalitete koje ima i Modrić.

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije