Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - CIBALIA 1:0 Rijeka je na Kantridi uspjela svladati goste iz Vinkovaca

Anasu Sharbiniju već počela padati cijena

07.12.2008.
u 18:38

Uoči posljednje utakmice jesenskog dijela sastao se na Kantridi Izvršni odbor riječkog prvoligaša.

– Razgovarali smo o financijskom planu zbog teškog položaju u cjelokupnom gospodarstvu. Članovi Izvršnog odbora još su jednom dali punu podršku treneru Rubčiću, a upoznati su i s nekim planovima za iduću sezonu. S nekim igračima ćemo raskinuti ugovore. Veće značenje dat ćemo omladinskoj školi. Tako ćemo priključiti prvoj momčadi najboljeg igrača reprezentacije igrača do 17 godina Antonija Čulinu – izvijestio je direktor Rubeša.

Razgovaralo se i o kapetanu Anasu Sharbiniju, kojemu ugovor s Rijekom istječe za godinu i pol dana. Već je održano nekoliko sastanaka sa Sharbinijem i njegovim zastupnicima.

– Ne znamo još što ćemo učiniti, razgovaramo, no jasno je da vrijeme odmiče, Sharbiniju cijena pada – kaže Rubeša.

Zanimanje za Sharbinija postoji, postojalo je i ljetos, no od prijelaza nije bilo ništa. Upitno je hoće li biti u zimskom prijelaznom roku jer Rijekini rezultati nisu sjajni, Anas nije briljirao, ali je u nekoliko utakmica pokazao svu raskoš svog talenta. Ni on sam još nije siguran želi li ostati ili otići. Bivše suigrače jučer je došao posjetiti i dati podršku crnogorski napadač Radomir Đalović koji je ljetos preselio u bukureštanski Rapid. Iako je prijelaz bio dobar, Đalović se nije usrećio, uslijedio je sukob dvaju predsjednika i budućnost je zasad neizvjesna. Pojavila se priča o eventualnoj posudbi i povratku Đalovića na Kantridu.

- Samo sam došao gledati utakmicu i pozdraviti dečke – kazao je Đalović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije